Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dejtonska izdaja Betmana sa Kovaca. Ovo su posljedice a bice jos gore....
ma ovo sprdancija neka, hahah. kao oni se satrase radeci. zasluzili su da sebi podignu platu jos koji put u ovoj godini. bravo bagro kriminalna. kako sam sretan sto zivim u ovoj drzavi, ma kakva svica, svabija i austrija, nemaju oni pojma tamo kako se radi....
Dok su se ministri redovno SASTAJALI, prema Doing Business listi 2019 Svjetske Banke od 190 zemalja SVIJETA BiH je na: • 184 mjestu po brzini otvaranja firmi • 173 mjestu po dobivanju građevinskih dozvola • 141 mjestu po plaćanju poreza • 96 mjestu po registraciji vlasnišva....... a iz zemlje je iselilo 183.088 stanovnika !!! Pa bolje bi bilo da se NIKAKO i ne SASTAJU !!
Mamu vam hebem al od srca ja zakasnim 10min i ode od plate ,a plata 500. Treba vas kidnapovat al.nece niko 😂
Na svim sjednicama jedino je bio prisutan gospodin Denis Zvizdic. Samo naprijed majstore, ostali ugledajte se na njeg.