Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Željka Cvijanovic nije žena
Nisi ni ti muškarac, čim aludiraš na nečiji fizički izgled. Željka je klasičan dinarski tip, kršna Srpkinja iz Krajine, kao i svaka druga žena u RS.
kakve dame ovo su termini j3beni
a samo komentarisete o njihovom izgledu...
Za akuserku je glasalo 97% nepismenih nana!
Otkad je 10.659 vece od 11.213??? “Što se tiče Parlamenta Federacije BiH, Melika Mahmutbegović iz SDA, inače potpredsjednica FBiH, žena je s najviše osvojenih glasova - 10.659. Na drugom mjestu je Elzina Pirić iz PDA s osvojenih 11.213 glasova.”
Sad će Neum uskoro Monaco da bude..
Nije ovo proslo kraj dame....kraj stale da
Ne zna se koja je veca rugoba, tacnije ko je zensko uopste
Želiš da nađeš devojku za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
Nisu ovo nikakve dame
Ubuduće ovakve slike stavite uz upozorenje ''roditeljska pažnja''. Evo i ja stara drtina, a imat ću noćne more od Sebije i Željke!
Ako su ovo dame ja sam George Clooney
Milim da je ova Cvijanovićka neki gadan transverstit. Treba njoj dobru analizu hormona odradit.
gde ovde vidite dame?
Hahaha pvog klixovca be matematika,kaze prva 10000 a druga 11000 hahahah
Ne možete Cvijanovićku porediti sa ostalim ženama, jer ona je bila kandidatkinja za predsjednicu RS-a i čitava RS je mogka da glasa za nju. Dok za žene iz FBiH su mogli glasati samo oni koji žive u izbornoj jedinici, tj. kantonu iz kojeg dolazi kandidatkinja.