Komentari (195)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ove sarajevo taxiste mrzim iz dna duse
kome ja da prijavim sto mi korumpirana s.t.o.k.a iz MaxLine-a otvoreno trazi 200KM kako bih bio \"siguran\" da cu vozacki poloziti iz prve???
RIBA SMRDI OD GLAVE (SULJAGIĆA) ZATO NEDOZVOLJAVAJU KONKURENCIJU
KALE TAXI 033 570 900 KALE TAXI 530 900 KALE TAXI 570 900 KALE TAXI 570 900 KALE TAXI 570 900 KALE TAXI 033 570 900 KALE TAXI 570 900 570 900 KALE TAXI KALE TAXI 570 900 SAMO KALE TAXI I 570 900
nije mi jsasno zbog čega ne izađete na ulicu van aerodroma, nazovete jedan od privatnih taxija u gradu i pokažete karnu sarajevo taxiju. nije atomaska fizika, većina naših ljudi koji dolaze u sarajevo ima familiju ovdje, recite im to kad sljedeći put budu u posjeti.
bolje vozat kurde nego se poturat raji ,hajd kad te udaraju naprijed i sa strana normalno da se nisi poturio al 10 od zada to je haram.
CRVENI TAXI-CRVENI TAXI-CRVENI-TAXI-CRVENI TAXI-CRVENI-TAXI-CRVENI TAXI-CRVENI TAXI-CRVENI TAXI-CRVENI TAXI-CRVENI TAXI-CRVENI TAXI...... A VI CRKNITE
za ovoga ss ---Neupućeni majmune.Znaš li ti da se kafa cijene može slobodno formirati,a neupućeni stvore TAXI USLUGA SPADA POD TARIFU.
isto se desava i na autobuskoj i zeljeznickoj stanici, ako hocete vece cijene onda to sprovedite u skladu sa zakonom
Ne zalite se na parking aerodroma gdje je 3 KM 1 sat! Ne zalite se na kafu u aerodromu sto ke 3 KM, flasica vode obicne 2KM, coca cola 5KM, to vam ne smeta, AERODROM je to!! Nezali te se na rent a car sto je cijena veca sigurno 30% veca od rent a car-a u gradu, to vam ne smeta, smetaju vam taxisti, nemate sta raditi, dosadno vam u zivotu, pa komentare pucate!!!
99% vas nikad nije bilo na aerodromu, pravite sami se reklamu za drugi taxi, pogotovu novopeceni koji su na aerodromu! Kenjate po taxistima bezveze, fino kad sletite kupite kanister, naspete 5 lit. Sjedete na njega i odvucete se sami u grad, ili gdje vec idete! To sto taxisti sa aerodroma svaki dan bukvalno tovare vase torbe i vozikaju uopste ne utice na njihova auta, sve napaceni Bosnjaci kad slete sa 3-4 Turska cekera po 50 Kg!!! I zalite se na cijenu!!!! I klix malo preuvelicava cijenu, ko je ta budala koja plati 50 KM za voznju u grad! Imal ta budala: boja vozila, marka vozila, broj reg. Tablica, broj taxi firme na krovu......
taxista \" Eto nafakali sam pa imam i to imam tablet od ajfona!!!!!!! \" Sreca pa sam Android izabrao :)
Kako mozete dokazati da vam (tj. meni) taksista naplatio voznju 30 KM ako mi je izadao \'racun\' (i to na moje insistiranje), ali bez datuma, pecata i potpisa. Kada sam mu skrenula paznju na to da je racun nevazeci, on je rekao da on \'uvijek pise takve racune\'. Zurila sam na medjugradski autobus (sa 2 kofera), a i nisam ga mogla nikako prisiliti da se potpise i stavi pecat na racun! Prijavila sam ga Udruzenju Taxi Sarajevo (posto je njihov clan). Oni su jako ljubazni i profesionalni, ali cini mi se nemocni pred ovakvim primitivcima i divljacima.
Meni je taxista trazio 30 KM od aerodroma do Dobrinje 5...naravno taximetar nula bodova...
Koliko???Pa zavisi sa kojim papkhom sjednete u taxi .
A niko ne govori koliko su Taxisti sa Aerodroma prevukli KURDA DO BIHAĆA.Po glavi 1.000 KM.Četvorica u auto i eto ti lijepa cifra.Sad kako nema kurda teško im palo.Jedan od TAXA otvorio praonicu u Velešićima od tih para,a drugi pravi HOTEL POD BISTRIKOM.Sve to država treba oduzeti.Znate li koliko Taxista i nezna kako se ulazi u Aerodrom.
i onda se Sarajevo taxi ljuti na konkurenciju...nemaju se sta ljutiti jer su u Sarajevu taksiju nekulturni, neobrazovani papci koji ne znaju sa musterijom lijepo nego odmah pokazuju svoje intelektualen (ne ) sposobnosti...treba ih izbjegavati u sirokom luku, pa neka onda vide ko ce se vozati sa njima...politika im je ista kao GRASU : žele imati monopol nad prevozom da bi mogli fursati kako hoće...bagra obična, treba ima zabraniti da zrak udisu, a kamoli da rade...i onda te bude stid kada kazes da si iz Sarajeva kada odes u Evropu, jer se nadje neko i kaze jesu vma taksisti uzas, itd, itd...bruka i sramota, ali nazalost nasa tuzna svakodnevnica...