Komentari (229)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je samo ziva istina koliko smo bjednici i koliko smo pali dno dna
@Bombonica2305 ma ja bola' bolje pusiti shisu cijeli dan i glumiti mangupa 🤣🤣🤣
@bulevar Suti, dobro je dok nisu poceli zene zatvarati u specijalbe kaveze dok memstruiraju, ko sto im rade braca u Pakistanu, Sudanu, Jemenu i ostalim im bratskim zemljama. A i to ce uskoro poceti, ne brini. Naucit ce ih braca arapi kako se to serijatski radi. Sta ce im tamponi, jos ce nevinost izgubiti prije braka pa ih valja kamenovati
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Više košta kad je ne bude
Zato smrdi onoliko usraniji dio BiH. Nije koristio sveti sava pa neće ni srbalji.
Mozete li ponuditi ovo civilizacijsko dostignuce nebeskom narodu da vjetar ne nosi svetosavski smrad? Hvala
kakav članak takvi komentari ,jao nama ....pljuc!
a sjede u kaficima s naocalima na glavi i posmatraju strane tablice
Ovo i ono za ono treba da budu besplatne
Diskriminacija! Zene moraju kupovati a muskarci ne moraju 😂
A nitko me racuna za muske koliko para potrose za durexe 🙈😦
Otkupljujem stare tampone. Samo A+ ili univerzalni donori.
Pa i muskarce kosta pribor i oprema za brijanje samo zato sto su muskarci pa niko ne spominje
Klix 'novinari' tačno (ne) znate kada trebate šta da objavite. Imajte malo poštovanja prema nečemu na ovom svijetu, naslov sam za sebe dosta govori ali ovi komentari su prevazišli svaki zdrav razum. Fuj.
Svirajte koliko hocete SDA je svoje dame izveo za 8 mart.
aferim za tekst, vrlo lijepo objašnjeno nešto što uopšte nije bezazleno a skoro niko o tome ne razmišlja
Drug moj, nekad koliko kosta da kosta, vrijedi je docekat
TINEJDZERKE dobijaju novac od roditelja koji su im oni duzni obezbjedit. Gdje je sad ona prica sto se jebajete ako nemate para da obezbjedite djetetu normalne uslove zivota? Zivot nije BESPLATAN, kako zenama pa tako i muskarcima. Njezniji spol ali ne i manje inteligentniji, njezniji spol ali ne i nesposoban da zaradi. Roditelji neka brinu o djeci a ako ne mogu njima na sramotu.
@staraskola69 a i mjesecno dat cenera nije boze moj a ako jeste ljudi se trebaju zapitati u kakvom su stanju i promjeniti nesto kod sebe. Najlakse se zalit, daj ba