Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je to maleno, korumpirano, kvarno, finansira ga budžet, živi od budžeta, krade budžet i ostaje dužan budžetu? Šta je to, ko je to, kaži kaži
Mogu ja mogu ja, da nije možda primitivni hominoid?
Dok se ne ukine finansiranje stranaka iz proračuna, i ne digne izborni cenzus na 10%,ne izlazim na izbore.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dok narod nema za hranu, oni isplaćuju milione .. Bando neradnička , pokrali ste drzavu i malo vam ...
A meni ni feninga eo vec 35 god hahah...mvjb
To treba ukinuti. Neka ostvaruju prihode od clanarina.
Ova cifra puta 10 😂
Divan sistem 👌 Samo jezike treba učiti i bježati
Napravili su zakon da se političke stranke mogu financirati, a kada je riječ o socijalnoj pomoći što je u svim zemljama normalno da postoji u BiH to ne postoji i za to nema novca! Nazvali su je tuđa njega i pomoć, koju dobijaju samo neki umjesto svi!
Kako šišaju narod kao ovce
Najveci problem jeste to sto se oni finansiraju iz budzeta Mjenjaj ustav i zakon Neka se sami finansiraju i neka oslobode budzet
E dasu se ove pare na pravo mjesto uložile na sređivanje korita rijeka da ovaj narod ne strepi od kiše svake koja pada vrijedilo bi ovako pare lopovi uzeli ništa narod ne vidi od toga.ne vidim danas nijednog političara da je na nekom mjestu gdje su poplave dase slika .
Ne treba im marke dat
HARAM NOVAC.... a i narod je glup kada neće da izađe ni na jedne proteste i da traže da se ukidaju ovakve stvari - e pa kad ste glupi onda nemate pravo ni da se žalite
Valjda je sad jasnije zasto se krve , lova lova fotelje i nista vise.
MALO je isplaceno oni hoce jossssssssss u hahahahaahahaha h
Molim drage Sarajlije da ne glasaju više za Zahiragića ,mučite nas pošto ga moramo gledati na tv-u.Čovjek sa toliko negativne energije i odbojnošću.Nemam ništa protiv glasajte i za Sda ako želite, ali brate malo birajte.Želim vam lijep dan iz Tz.
Zahiragić je INSTITUCIJA! Trojko izdajnčika!
70% se mora preusmjeeiri na lijecenja i zaposljavanja. Covjece vas rad ne vrijedi ni jedne prosjecne radnicke plate. Kolko ste uspjesni svak ziv bi pobjego u Njemacku ako mu se ukaze prilika.
Srecom pa kladionice placaju porez da to pokriju