Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas su svakako ‘Dani Otvorenih Vrata’ od 96’.. ulazi i izlazi kako se kome ćejf’ne
Jbt....svi u regionu imamo migrante iz cijelog Bliskog istoka i država Sjeverne Afrike, a sad i Ruse. Ja sam Bosanac, musliman (nisam SDA Bošnjak) i u svaka doba mi je draži svaki Rus koji bježi od Putina nego neki Afganistanac, Pakistanac, itd, koji ce nožem izbosti nekog prolaznika na ulici, kao sto se nedavno desilo u Gorazdu. A da ne spominjem tek radikalizam.
Bolje biti mobilisan nego doc ovdje.
Migranti! Nećemo ih u BiH
Staviti ih u kampove sa drugim imigrantima
Ne piše im na čelu jesu li pobjegli od Putinove politike ili su ovdje po zadatku...Oprez!!!
kolko je migranata uslo seksi turista
Hrabri ratnici😂😂
Tanko je to Rusi, samo jedan dan izdržali u Bosni.
rusi su sigurnosna prijetnja za BiH zbog ranije iznesenih stavova - treba im ukinuti ulazak ili pojacati sigurnisni nadzor... ali to ne mozemo dok je korumpirani SDA kadar u sigurnosnim strukturama - potrebna je promjena
Kad se traži azil nema tu povlačenja prijave. To samo kod nas ima rekli Rusima eno u švabiji daju sigurno i poslali ih hahahah.
Koliko god ih je došlo,previše ih je.
Ja zapravo ne sudim ovim ljudima dovoljno su pametni da ne ginu za Putka i to poštujem
Sad ce biti džumbus u evropi. Ukrajinske prepotentne izbjeglice sa skupim autima i ruska omladina. Kad se to sretne na ulici 😁😁😁
Hocemo se sada i mi praviti ludi pa tražiti da izbjeglice iz Rusije primi samo RS? Nećemo, jer nismo ludi.
Turisti nisu sigurno. Vecina koja je usla u BiH su po Putinovom nalogu ovde sa razlogom u BiH. Paravojne formacije koje ce biti aktivirane za destabilizaciju BiH sa Dodikom na čelu.
Jbt....svi u regionu imamo migrante iz cijelog Bliskog istoka i država Sjeverne Afrike, a sad i Ruse. Ja sam Bosanac, musliman (nisam SDA Bošnjak i zalosno je sto ovo moram i spominjati), ali u svaka doba mi je draži svaki Rus koji bježi od Putina nego neki Afganistanac, Pakistanac, itd, koji ce nožem izbosti nekog prolaznika na ulici, kao sto se nedavno desilo u Gorazdu. A da ne spominjem tek radikalizam
Treba ih vratiti nazad, nikad nam nisu bili prijatelji, pitanje je i sad sa kakvim namjerama dolaze, neka idu kod Milanovića on je svakako njihov čovjek.