Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da mi je znati ko pobi tu djecu,da nije mozda UNPROFOR,kad nijedan musliman nije.Dovjeka glumite neke zrtve,a nema veci zlocinaca od vas muslimana i hrvata.
hrvat optuzen a muslimana nigdje ni za lijeka koja lakrdija od tuzilastva
hahaha koje provale u clanku cudi me da sarajevo-x ne pogleda vijest prije negos to je objavi. Niti jedan sud nije dokazao da je bio napadat na kolonu to pod broj 1.\"muslimansko-hrvatske snage\" hahahaha u Tuzli nisu postojale, a Ivan koji je optuzen je Srbin. I treca izmisljotina servirana od Srne je da je poginulo 92 vojnika. Na sudu je dokazano da se radi o 53 vojnika. No SRNA i dalje po svom, odnosno Srbi. Malo mitomanije nije na odmet.