Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobro je ovo al fakat. Osvrnes se oko sebe i vidis da nisi samo ti najeb... ;)
Slaže li se sa tim DODIK, jer taj dan je PROLJEĆE na cijeloj teritoriji BOSNE i HERC.
nije losa ideja ako je ceremonija sponzorirana od strane ministarstva. nek malo mladenci ustede u prvim godinama braka....a i zivot ce im se svesti na puku borbu za prezivljavanje. imucni potrose i po par desetina hiljada marka na svadbu
za pare sto ces potrositi na bosansku tradicionalnu svadbu koja me strasno iritira uzgred receno..zar nije bolje otputovati recimo u las vegas ili slicno mjesto i vjencati se tamo i potrositi novac u prelijep pocetak braka?
sretno mladencima.