Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to su ti temelji tzv pc gdje god zagrebes nadjes kosti
Neka sad komunjare objasne kako je Dudaković zločinac jer se je borio da ovi srpski zločinci ne urade ovo sa čitavom krajinom..
Pa je onda imao pravo to da uradi stotinama srpskh civila i vojnika?
@Antiprotivan0901 Sa teroristima se ne postupa na dobar način, pitaj Amerikance i europljane..
Ispostava Srbijsnskog Tuzilastva,ispostava Sarajevo progoni iskljucivo,,zrtve,,i pripadnike Armije,koji su odbranili ovo sto je od Bosne ostalo. Vjeciti rahmet i lijepi dzenet zrtvama sroskog i ustaskog,,povampirenog fasizma,,.
@Papagajj: AMIN! Dok je Bošnjaka biće i BIH. Znaju to dušmani, zbog toga i jesu htjeli "trećinu pobiti, trećinu protjerati, trećinu pokrstiti". Al' đaba jarane, nas elhamdullilah sve više a dušmana sve manje. Samo da dođemo tobe i da se organizujemo.
Krvolocne zvijeri, serpski junaci nad starcima guslama opjevani.
Bog, Bosna i BOŠNJACI. Ne zaboravi, NE OPROSTI. Neka im je rahmet vječni kod Allaha Svevišnjeg. Ne spavaj Bošnjo, ne živi u zabludi.