Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@fannybrothers slazem se s tobom u svemu sto si napisao osim u jednom.Titova JNA je prestala postojati 4.maja 1980. godine sa njegovom smrti i od tog dana je pocela prerastati u srpsku. Svim zrtvama Rahmet dusi i da sada u Dzenetu nadju smiraj svojoj dusi,rodbini iskreno saucesce i sabur a njihovim dzelatima zelim sve ono najgore sto im zivot moze pruziti.
Zlocinci setaju i dalje po Visegradu, ali mnogo veci problem je 90 % jednog naroda koji ih i dalje velica, stiti i likuje...
@100% si u pravu a sta reci nakon svega zla koje su pocinili i jedni i drugi da se udaju i zene jednim i drugim.
To je ubijalo sve, bez obzira mlado, staro, žensko, muško... užas. Ali što nikad, baš nikad neću skontati, nijedne osvete ama baš nijedne.. recimo npr. jedan slučaj u 1000, gdje je silovalo/ubilo omiljenu kćerku, ili oca pred očima ili mamu itd..
Zločinci,rđom kapali dok im je koljena.
Bio je to genocid,ubijanje i protjerivanje i zatiranje svega što nije srpsko...osmislio SDS,aminovala SPC,izvršila Titova JNA i VRS.
kazu hoce mirni razlas djiksoni i dobice ga, bice jako mirno
Je li te stid klikse što si otvorio komentare na ovu vijest, a za kostu kecmanivića nisi
Relaksirajmo odnose reče Trojka!
Kako prepoznat Trojkaškog izdajnika? Izmišlja podatke. Majmune glupi - Dejton je morao proći parlamentarnu kontrolu i u njoj je jednoglasno podržavan - i od strane tvog izdajničkog SDPa. Sjeme vam se lažljivo izdajničko zatrlo.