Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA je narodni pokret nastao iz bunta bošnjačkog naroda protiv opresije i nije uopće obična Stranka, čime su je pojedinci poput Tihića napravili. Nekompetentni ljudi poput prijeratnih zanatlija bravara, limara i konobara sa lažnim diplomama koje postavlja vrh SDA se ne mogu suprotstaviti neprijateljima BiH jer nisu prošli redovni obrazovni proces i uopće nemaju INTELEKTUALNOG kapaciteta. Kad se (NE)INTELEKTU dodaju još kriminal, lažne diplome magistra i doktora šatro nauka, neznanje i primitivizam uz nedostatak intelektualnog kapaciteta koji je na nivou običnih zanatlija bravara, limara, konobara (što ustvari i jesu), kao rezultat imamo ekonomsku KOLATERALNU štetu za državu BiH, BIOLOŠKO NESTAJANJE kao u PALESTINI, umiranje i patnju za običan bošnjački narod, što je izgleda nekome i cilj.
Klitor-X su pod pokroviteljstvom SDA terrorista !
...poliži jaja cijelom kolegiju SDA!
Gore na slici: PETERICA KRIMINALACA!!!!
Treba sve članove iz SDA pobiti, jer su fašiste i zločinci !!! Smrt fašističkoj SDA, sloboda narodu !!!!
Treba njima ovo: http://www.youtube.com/watch?v=4FMvTn04V4A&feature=youtu.be
Pa da se odrzi kojim slucajem, vjerovatno bi se raspali, jer se ne bi dogovorili oko narednih talova... :P
Zlaja i Fare Gdje ja stadoh Zlaja,Fare Gde ja stadoh Vi produžiste Slobi Svi smo Dužni Vi Odužite! Vi produžiste
Na cijoj si ti budzetskoj s.i.s.i PATRI(J)OTO.Koja tebe stranka hrani.Zna se ko u ovoj drzavi zivi od "patriotizma" skart i l.e.zi.lj.e.b.o.v.i.c.i SDA,SDP,SBB i CO.
@ hrvoje alija je radio puno grašaka, dejton je najveća, a sefer halilović je divan čovjek, hvala mu na borbi za bosnu, a tebi isto ugodna noć
sve što si rekao si u pravu, samo se sa zadnjom rečenicom ne slažem, svaki odlazak pametnog čovjeka iz bosne je korak nazad za bosnu a korak naprijed za sdp sda, sbb i ostale razbojničke organizacije
Ne znam onda Bosna zasto je Alija putovao u Beograd i nudio savezništvo Srbima, o cemu je dosta pisao Sefer Halilović. Odoh, ugodnu vecer ti zelim-
bas i jesi neki odron zato raspali,nama je dobro a ti mozes ici necemo te zadrzavati!takvih kao ti patriota imamo i u srbiji!
Ovaj narod ima mozak velicine kikirikija. Dobar SDA jest mrakkkkkk,izrodio najvece kriminalce,opljackao drzavu da bi celnici mogli vile kupovati po Bosforu.Izgradio zdravstvo da je bolnica u Nigeriji na boljem nivou od bolnica u Bosni.Njihov vrli clan Gavrankapetanovic pokrao milione i ostavio zaduzenje za vise od 58 miliona maraka. Nema ovdje postenih i finih ljudi,stranke su vase ogledalo:SDA,SDP,SBB I OSTALI SKART KAO STO STE I VI SAMI.Ja odoh odavde.
hrvoje vezano za ovo što si rekao alija je spasio hrvatsku od velikih žrtava jer da je prihvatio devedesete ono što su srbi nudili, a to je ostanak u jugoslaviji, imao bi u svim dijelovima hrvatske situaciju vukovara i hrvatski narod bi se teško odbranio od te agresije. nakon što je alija rekao ne joviću (što je i trebao napraviti), jna je svoje snage koncentrirala u b i h i započela je agresija četnika na bosnu gdje su nam ubrzo i hrvati zabili nož u leđa, samo zahvaljujući nadljudskom otporu bosanaca bosna je opstala, kolika je bila snaga bosanaca najbolje govori mostar gdje ustaše koristeći kompletan arsenal oružja nisu u centru grada imali dodir sa neretvom , j.e.benih 100 metara nisu mogli osvojiti, i još nešto iz posavine i jajca su snage hvoa po nalogu tuđmana pobjegle i onemogućile nama odbranu tog kraja, čudan je to bio otpor bosanaca, hvala im jer da toga nije bilo mi danas ne bi postojali
ja se moram umijesati!hrvati bili neutralni??ti nisi dobar!!hrvati su pocinili masu zlocina nad bosnjacima dodi malo u srednju bosnu i istocni mostar sve ce ti se reci!da ste nam pustili oruzje pomeli bi srbe da im citava srbija dode ne bi pomogla!!razumijem da neko navija za svoje ali toliki dzon biti pa reci da su hrvati pomagali to moze samo covjek nez karaktera reci!naravno cast hosu i par jedinica hvo koje i nisu mogli drukcije nego su pomagali jer su bili velika manina recimo u tuzli i sarajevu!ponavljam samo da nam je hrvatska pustila oruzje sto su arapi slali pomeli bi srbe za pola godine!"
hrvoje samo da ti kazem da od treceg nema nista a sad brisi na poskok info