Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Davno, davno sam ja dijagnostifikovao tamni vilajet. Zar je toliko godina trebalo da prodje, da vam pamet iz zadnjice dodje u glavu.Polako, ali sigurno.
taj kredit od mmf-a usmjerite ganićiju,ha,ha,ha,ha
BOSNA I HERCEGOVINA IMAJU ISTOG RUSITELJA I NAPRIJATELJA KOJI JE SRBIJA I IDEOLOGIJA O VELIKOJ KRALJEVINI SRBIJI!
TREBA PONOVO TUZBA PROTIV BiLJANE PLAVSIC I KRAJISNIKA AL U SUDU BiH-E, VIDJELI SMO PRAVDU U HAGU!!! SESELJ VISE OD SEST GODINA U HASKOM SUDU I NEMA PRESUDE! KARADZIC VEC GODINU IPO DANA I JOS NEMA PRESUDE! SRBIJA NE ISPORUCIJE RATKA MLADICA I GORANA HADZICA I HASKI SUD JOJ NIJE DAO ULTIMATUM I ROK ZA NJIHNO ISPORUCENJE! HASKI SUD KRIJE i UNISTAVA DOKAZE KOJI OPTUZUJU SRBIJU KO GLAVNOG KRIVCA ETNICKIH CISCENJA, KONCENTRACIONALNIH LOGORA, SISTEMATSKIH SILOVANJA DJECE, DJEVOJAKA,ZENA, STARACA, PROTJERIVANJA CIVILA i GENOCID NAD BOSNJACIMA, HRVATIMA, JEVREJIMA ITD....PLJACKE, UNISTAVANJA, TRGOVINA BJELIM ROBLJEM-POGOTOVO DJECOM i MLADIM DJEVOJKAMA, UZIMANJE UNUTRASNJIH ORGANA ZRTVI BOSNJAKA I HRVATA I TRGOVINA PO CIJELOM SVIJETU! ISTINA TREBA ZAUVIJEK IZAC NA VIDJELO I DA SE SRBIJA, EU-A, MZ-A ZAUVIJEK SUOCE I KAZNE ZA SVE STO SU RADILE I ODGOVORNE U BOSNI I HERCEGOVINI! BICE KO DRUGOM JAMU KOPA SAM U NJU PADA! PRAVDA I ISTINA!!
Pitaj malo i ostale!imal konsenzusa?Ajd,pa kad pitas,javi nam onako,jaranski sta zato kazu Hrvati..uglavnom znamo sta srbi misle-da neces mozda da preglasavas nekog?Jel ko inace sto ste navikli?E,samo da se zna kakvu bi vi drzavu htjeli-prosto ko grah/pasulj!Nece moci,nece moci..E pa zato i treba treci entitet,da Hrvati imaju svoju slobodu i slobodno odlucuju o svojoj sudbini..Srbi rijesili svoje davno..jebe se njih!
vidio si juce demokraciju na primjeru provaljivanja vrata u skupstinu!Demokratski,nema sta-zakon sile i primitivizma!Shvatanje na njihov nacin!
To Jozo,kralju..tako je vazda,ne pitaju nikog..misle da je sve njihovo i da samo oni odlucuju..pa gdje smo to mi,ostali,ko nas pita za misljenje??nece moci,bliskoistocnjaci,nece moci vise..nije samo Vasa privilegija ova BiH,nemate samo Vi exkluzivno pravo..Ona je i srpska,i hrvatska i muslimanska i ostalih!
Hoće, hoće, Srbi i Hrvati iz ovog ministarstva nisu noćas mogli ni spavati, tražeći način da pomognu Uhljupu Ganiću... Hahahaha....
ajd i Ti malo na sluzbeni put..oces???
Sad cu mu reci da se konsultuje sa tobom,,seronja jedan.
Koje ministarstvo? Zasto gospodin Halilovic misli da je to njegovo ministarstvo i moze da radi sa njim sto zeli? Da li je gospodin ministar konsultovao ostale iz ministarstva i vlade?