Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klix nije novinarstvo vise je kleveta,porno i reklamisanje...
NORMALNIM LJUDIMA TO NIJE POTREBNO GOVORITI NITI PISATI, ALI SRBIMA U REPUBLLICI SRPSKOJ VAM JE BADAVA ŠTA GOD POKUŠALI. TO SU GENETSKE SIROVINE I KOD NJIH VAŽI SAMO ONA: PREVARI, SLAŽI, NAPADNI, NA SILU, UBI I DA VIŠE NE NABRAJAM.
PODRŠKA KLIX-u jer je to moj omiljeni portal
Merima udaje se za mene ? :-D
halo ba, dje ces ba dizati glas protiv nepravde..doci ce vam dodik i uzet usb stikove.
Da li će se neki naš političar, posebno oni kojima su puna usta Bosne sjetiti da nam objasni kako može MUP RS-a da vrši pretrese u Federaciji.....
Novinarstvo Avaza u proteklim godinama bilo je manjeviše ne-baš-da-nije-zločin. uostalom, zar neko kaže da novinarstvo jeste ZLOČIN?!!!! Ist'o da sad počnemo CPAT kako novinarstvo nije sport, i nije astronomija, novinarstvo nije fizika... Ima bogami novina koje treba šipkom opametiti. Najtužnije je što je smiješna N1 nešto kao relevantan kolega... pfff.
Izgleda Risto Djogo nije bio novinar. Tek sam skontao zasto su kolege novinari na sav glas pozdravljali njegovo ubistvo.