Posljednja poruka
456

Koldžo: Svoj obraz i vrijedne ruke dokazat ću i u slijedećem mandatu

I. P.
Kandidat SDA za načelnika Općine Novo Sarajevo Nedžad Koldžo u posljednjem obraćanju biračima kazao je kako opća svjetska klima ne ostavlja prostora za veliki optimizam, no naviknuti i na najveća životna iskušenja poziva građane na istrajnost.

Prije svega, kaže Koldžo, istrajmo u savladavanju pandemije i sačuvajmo zdravlje; savladajmo ekonomske prepreke i razvijajmo našu privredu; očuvajmo naš identitet i našu porodicu; sačuvajmo moralne vrijednosti na koje počiva naša nacija; gajimo tekovine otadžbine, ali budimo oslonac našim pokoljenjima i budimo dobre komšije, moralni poslodavci, poželjni radnici.

"Zato 15. novembra glasajmo razumom i racionalnošću. Povjerenje i šansu, svojim glasom ukažimo dokazanim djelima i njihovim autorima. Povjerenje dajmo vrijednim i odgovornim ljudima, onima, čiji obraz vrijedi", kazao je SDA-ov kandidat i aktuelni načelnik Novog Sarajeva.

On je poručio da, ukoliko ga građani podrže na predstojećim izborima nastaviti tamo gdje je stao.

"Nastaviti raditi, graditi i razvijati. Svoj obraz i vrijedne ruke dokazat ću i u slijedećem mandatu. Jer sam tu s vama, nigdje nisam otišao i neću vas ostaviti na cjedilu. Zajedno s vama u gradnji još ljepšeg Novog Sarajeva... ostanite mi zdravi!", zaključio je Koldžo.