Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
430 PROJEKATA ZA KRADU I LOPOVLUK...E DOSTA JE BILO!!!
koldzo je najveci kriminalac sto postoji
Eno gradom kruži kombi na kojem PRIVREDNICI upozoravaju narod da NE GLASA za KOLDŽU jer je KORUMPIRAN! Trebaju jo dva takva kombija : jedan za MEMIĆA -Ilidža i jedan za BEČIREVIĆA -Centar. Dečko koji je vidio da se ulice u N.Sarajevu neprestano peru ,nije dobro vidio. Ne pere Koldžo ulice već PERE PARE od 430 projekata koje je \"uradio\" putem namještenih tendera. Gledaj dečko malo bolje!! Ma šalim se sve si u pravu ali Koldžo ima ciljanu grupu-PENZIONERE kojih je valjda najviše na \"njegovoj \"opštini te računa oni će glasati za njega . Penzineri jadni stari pa ne vide i ne čuju .Ako Koldžo pobijedi -ja bih penzionerima umanjio penzije za 100%.
kako su te zarazili zelenim otrovom Samireeeeeeeeee
Samir Efendic XD
Samire sine dragi, vidim da si iz Opštine, prenesi načelniku svome da glasove neće dobiti a ti si jedan dup3lizac, samo mi reci šta je to pogrešno u ovim komentarima i reci mi šta je to Koldžo uradio za N.Sarajevo i sve će biti okej. Da čujemo molim te?
glavni projekat AMKO
Vidite ovoga u plavoj košulji, drugi red- SPAVA! Pametnom dosta! Živim na Alipašinom, a moj glas ćeš k*** dobiti! Dosta je tvoje pljačke!
Kada je u pitanju načelnik moj glas ide Koldži bez ikakve sumnje. Kada je u pitanju stranka tu još nisam siguran. Sve su podjednako loše.
...samire, al\' me nasmija...
http://www.zabih.ba/pismo_gradjanima/#.UG09c8Wiuvi
Placenici koji pisete negativne komntare ( a skoro svi su sa iste IP adrese) bolje vam je da radite nesto korisno, nego sto visite uz racunar i tipkate gluposti. Koldzo ima apsolutnu podršku nas građana Novog Sarajeva i ako Bog da u nedjelju ce dobiti minimalno 70% glasova, a onda cete vi zaklopiti laptope, i poklopiti se usima.
Ubire poene na navijacima Zelje. Obecava stadion, a od toga naravno nema nista. Koldzo, lazove!
Još je bolji ovaj seljačić Semir Efendić. Od Goražda, preko Malezije do Novog Sarajeva. Samo naprijed, nikad nazad...
pogledaj komentare Nedžade, nije narod lud više, možda još samo narod u tvom sloganu NAROD ZNA !!!!!! Dosta te više !!
U opcini Novo Sarajevo se u ovo vrijeme pred izbore mogu cuti jednostavni komentari koji govore o Koldzi i njegovom radu... Komentar je: E DA SU NAM, BAREM, IZBORI SVAKE GODINE ONDA BI IMALI I KANTE ZA SMECE I DOBRE CESTE I SVE STO IDE UZ TO!!!!