Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koldzo SDA zanosac muda kao i nosonja Efendic i svi ostali podobni nacelnici koji u "sluzbi"naroda svaki drugi mjesec operu ridjobradom lovu kroz neku novu salu,urede tu i tamo koji park,uspavaju kojeg psa lutalicu a ovce bleje,zadovoljne i spremne da daju glas "svojima" dok jedu hljeb star nekoliko dana,marka im misaona imenica,a djeca stranacki nepodobna kete na birou do kraja zivota.
tvoja generacija imala je Zetru i Skenderiju. ne obmanjuj narod.
...simpa je džo kol. fizički, neka mehka varijanta lemija laktašenka :)
E Koldzo Koldzo , bio sam na proslavi titule Zelje 2010 kad si obecao novu Grbavicu , a danas mi skupljamo pare od raje do raje da bi je napravili..ali navikli smo mi na to jer smo ipak produkt te iste raje i nikad rezimski i partijski...uhljupe!!!
Samo što tvoja generacija nije ništa plaćala, kod Tite (onog poganog, nikakvog,zlog) a što se ova dvorana napravila (bog zna čija je) i što u nju neće moći prismrditi niko ko nema lovu. Koldžo ,,smanji šarana i reklamu za tebe,, Kada mladost bude mogla sale koristiti besplano kao kod Tite onda možemo pričati. Ovo je napravljeno, otvoreno DA SE ZGRNE LOVA.
halo glupi narode...nema vise guzovace...izglasali smo.
U tvoje vrijeme omladina je radila i sa tim dvoranama koje nisu imali bili su svjetska sportska supersila.
nijet , koji je to jezik, bosanski nije mozda seljacko mahalski
Koldžo: Novom dvoranom želimo mladima pružiti ono što je moja generacija imala