Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
imamo informaticare svaka cast... nesto slicno kao zaposleni u bhtelecomu. jad jadni.. cuj 'pao sistem' hahahah ...svaka greska koju ljudi ne mogu definisati je: 'pao sistem' hahhah...e moja drzavo al te stele nazaduju.
idi ti pa nam popravi kad si tako pametan
šta će biti kad padne država?
pa što ne vrate ATEST kad je radio 5 godina bez problema?
vratice ga ne brini jer nemaju blage veze sta rade...
vratice poslije izbora
Član 38. pravilnika o registriranju vozila, opisuje zvanične boje “specijalnih” registarskih tablica. Ali izgleda da postoji ogromna rupa u zakonu kada je reč o klasičnom crnom (čađavom) dimu koji izlazi iz auspuha “specijalnih” vozila.
Uobičajeno je da se među vozačima mogu ponekad uočiti čak i grmalji koji nemaju čak ni minimum ekološke svesti ( ispuštaju čađav (crni) dim iz auspuha). Ali veoma je zanimljiv slučaj kada se na nekom takvom vozilu mogu uočiti registarske tablice plave boje, oivičene žutom linijom, koje sadrže oznaku zemlje u brojevima i registarsku oznaku vozila napisanu žutim slovima i brojevima.
I, sta cemo sad??... uostalom sto uopce postoji tehnicki pregled?.. auta stara trideset i vise godina prodju. Kako?!?!.. lik kupi tri petice (cevapa) i zavrsi
kod nas samo znaju sistemi da padaju, ne mozes ni licnu kartui izvadit da u tom procesu 3 puta ne padne sistem a one radnice sto su se preko stele ili preko polnog organa zaposlile samo ispijaju kafice
cekajte ljudi,valja kes oprati.....
Čudi me da niko ne spominje politiku ! hehehehe
prošli put je blokada teh.pregleda trajala 4-5 dana i ista je uzrokovala velike probleme i štete u fBiH od strane Mervika i FMPIK....od strane ove institucije kao i ministarstva nikad ne dobijete neki konkretan odgovor pa tako i danas,,,,jednostavno nešto što je kvalitetno (informacioni sistem IPI -ja i A-NETA) netko želi da uništi kao i sve što još "normalno" funkcioniše u državi... da ne duljim "konjanik " je ukrato sve objasnio.....
Ocito je ovom Enveru Bijedicu vaznije da napuni svoj dzep i dzep svog rodjaka u Merviku nego da dopusti profesionalcima da urade kvalitetan poso,sramota Envere Bijedicu stvarno sramota!
licni interesi ispred društveni...nikakvo cudo nije sto se ovo sve desava...
autoru teksta se omakla cinjenica da je ovo drugi put da se ista stvar desava
Bola, da se to napravit kako treba, ali kako bi netko oprao lovu i mučio jadne ljude.
ne trebaju njima anonimusi,apsurdistan na djelu
da nisu anonimusi upali :P