Komentari (196)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ukoliko pratite skupstinu kantona na tv-u, mogli ste primjetiti da je Pedja broj 1 u borbi za prava naroda u kantonu, samo sto to nije mogao uraditi nista do sada od seljaka( cak je i batine dobio od seljaka Smajica) Ako bude znao sklopiti koaliciju, vjerujte da ce mnogo stvari promjeniti, zivi bili pa vidjeli !
Nasa stranka je jedina svijetla tacka ovih izbora. Svaka cast. Samo nemojte zayebbati i ni pod kojim uslovima sa sda. Taman kad bi kijametski dan bio. Oni su zlo.
@FahroIAca I sta je tu problem ako su stare Sarajlije ne vidim problem ma dosta ovih cobana sto prave kurdistan od sehera
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zaparalo mi je uši ono SDA - decidno.Ako će mo na fonu nacionalno(uz štošta još) a postoji onda će mo i HDZ.A ako ste u parlamentu BIH postaje i šire to nećemo sa ?? .Mislim Kojoviću..šta ti nećeš..jebotu priču više.U ringu si.Imaš pravila i tuci sve protivnike koji ti stanu na put.Nemozeš stalno jednog bubat.
Zamolite nas a mi ćemo pristati pod uslovom da mi budemo glavni.
Predsjednik "napredne" omladine Sarajeva i okoline 😂
Ma svaka čast ali šta znači da reforme obrazovanja žele raditi u Kantonu Sarajevo, ili bilo koje druge. Može prijatelju ali kad pravila budu ista u svim Kantonima a ne da se na Sarajevu prelamaju političke igre
kako da ga pravi negdje gdje nije vlast ?
Ako hoćeš u BiH korjenite promjene, onda sadiš mrkvu umjesto krompira i to ti je to.
Sad nezalim glasove koje sam dao, a glasam za njih na nivou kantona godinama. Jos me nisu razocarali. Mislim da ce ih sve DF izraditi i da nece htjeti u koaliciju sa ostalim strankama ljevice. Nadam se od sveg srca da nisam u pravu. Zeljko je mali Lagumdzija...sujeta do neba.
Ovaj je veliki lažov, svaki put će ući i valst i na kraju odustane ... oni nisu kapacitirani za vlast. Donedavno je govorio da se vidi kao budući premijer Vlade KS a sada otišao na nivo BiH ?! On je uhljeb u opoziciji i guslaj 4 godine, s tim da je sada narod dao veliku podršku i da će sada valjda napokon morati ući u vlast inače ova šuplje više neće da prođe
Najbolja stranka u drzavi jer je od njihovih ukupno 50-ak hiljada glasova,mozda 1000 clanstvo;ostalo gradjani;a godinama u opoziciji i kampanja najeftinija ubjedljivo!
Kojović jasno govori da neće pristati na koaliciju sa SDA. Zakon o porijeklu imovine izabranih i imenovanih dužnosnika
Svi ste sad jako pametni u komentarima! šta ste radili prije dva dana i kome ste dali glas' Znate se samo prepucavat je li neko Srbin ili nije i slično, zar nije više dosta toga? Da crni đavo dođe i da ponudi prosperitet ove najjadnije države trebalo bi za njega glasat!
@kraftwerk Naša Stranka ih nije lažirala. CIK kao kriminalna organizacija podržava nacionaliste i vlast.
Nemojte izgubiti obraz i za naredne izbore ćete se opet poduplati. Papci će u međuvremenu završiti na smetljištu historije, to je Božije davanje i zakon prirode.
Prošli bi još bolje da su manje eksperimentisali u Tuzli sa 'čovjekom budućnosti' Bešlagićem.
Tako je Pedza.Dosta nam je vise supljih prica od krivih kravata i zateklih stomakova sa upitnom osnovnom skolom
Ja mu vjerujem
Pedja, imaš moju punu podršku!
MOLIM TU VRSTI ZIVOTINJA KOJI SU OVIM MAGARCIMA DALI GLAS DAVSE JAVE JER IH ZELIM PROUCAVATI. Halo dali glas ovima?
Prvo prouči pravopis zajedno sa svojim krezavim i nepismenim drugovima
@Coin Dao sam glas i njemu i Borisi i Sabini i Mariju i Nejri i Sasi; jer znam da sa sda nece u koaliciju nikad! Drugi razlog je sto nisu pricali o kulama i gradovima nego o realnim stvarima;obrazovanje,naknade porodiljama,jednakost sviju pred zakonom,normalne ideje bez previse obecanja;a vjerujem da ce ako udju u vlast uraditi za 4 godine vise nego sda za 12 zadnjih godina!
svaki glas za NS je zlata vrijedan i vodi boljoj buducnosti.