Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nista konkretno od DF osim sto je rascjepio SDP na dva dijela. Komsic je uradio vise za SDA nego sam BAKIR za 24 godine. Kad vidim Bakira da se s kriminalcem Kukicem sastaje svima je jasno da drzavi pravi s kriminalcima a kakva ce bit onda drzava nego kriminalna.
dobar čoek, pošten i realan, ali ne može protiv nacionalista i lopova kad je narod poglup.
samo SDA i mirna BiH 💚💚💚💚💚
Vlaska podvala Bosnjacima. Idi malo na Pale pa rosipaj multikulti demagogiju
Raspala pedercina cupava, idi u Visegrada pa supljiraj đubre jedno pok areno do koske pokvareno
Ima poziv Svetozara Pudarica da Kojovic i Nikšić naravno sa njim odu do Visegrada da naprave jedan skup ali obojica naravno šute na to,ljudi svi oni imaju sve riješeno u životu plate po 5 6 hiljada maraka i samo supljiraju, a narod ni da prošeta u znak protesta,čudnije naroda nema na planeti
Kad ovoga vidim mislim da je Laka
To brate vase vrijeme tek dolazi SMRT FASIZMU
Neznam odakle ovoliki medijski prostor za trecerazrednog nazovipoliticara i istu takvu stranku.Pa Mirnes Ajanovic ima više glasača i političkog uspjeha a nema ga nigdje...Stvarno mi nije jasno kakav je ovaj politicki faktor u BiH pa svaki dan neki člsnak o njemu...
Četnički Vojvoda Kojovic, pametnom dovoljno
zašto je četnički vojvoda ako je rekao svoje mišljenje..zar nije proveo rat i ostao u Sarajevu? vi bosnjaci hocete građansku drzavu bez drugih..ne kontam vas..
DF otprdak SDA. DF da je htio ujedinjene ljevice uradio bi to kroz BH BLOK.
raspad
Nakon ove prevare od takozvanih gradjanskih stranki,prije glasanja i podrske,trazim na uvid rodne listove da vidim kako se izjasnjavaju. Gde to moze biti gradjanska stranka a stranka srba,hrvata i bosnjaka!? To je samo jos jedno udruzenje konstitutivaca u malom! Gradjanska stranka je samo ona koja se izjasnjava kao Bosanci!!
@PJS2, može li biti stranka čijim članovima država ne priznaje izjašnjavanje kao Bosanaca, nego ako žele na izbore državnim zakonom su prisiljeni da se protiv svoje volje izjašnjavaju kao Srbi, Hrvati i Bošnjaci, ali je i dalje stranka koja svojim programom i stremljenjima ne ferma nacionalizam ni 2% nego se zalaže za jednaka politička i građanska prava svih stanovnika bez obzira na nacionalnost, vjeru, rasu, spol i imovno stanje? Koja je kategorizacija takve stranke, šta misliš ?
@sezam.susam Imamo 2 godine VREMENA da se promjeni/prilagodi ustav BiH EU standardima. Ako ne zelite biti dio promjena ,imam pravo da sumnjam! Ako pak imate neki plan ,izlozite.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Podmetno Komsicu Falatara,nazivali ga svakavim imenima i sad kao Komsic nekorektan...jedini zadatak ove spodobe je da napravi sto vecu komfuziju, narocito u KS...i da po Covicevoj zelji ugura sbb u vlast
https://avaz.ba/vijesti/bih/470044/osmanovic-ne-mogu-zakljucci-df-a-odmah-biti-prihvaceni-ima-i-sda-svoje-principe
doceka SDA Komsica na naostrenu cunu , ovo je u prevodu da DF mora rusiti Vladu KS
Ovi iz bloka se ističu i prepoznaju po tome, da jako vole Bosnu i Hercegovinu i mrze sve Bošnjačko u njoj.