Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj lik pojma nema o politici, jer i vrapcima na grani je jasno da ukidanje Doma naroda ukida dejtonski Ustav BiH i da tim činom BiH ulazi u nestabilnost, kojoj poslije ne bi bilo lako stati u kraj. Izborni zakon je maksimum kojeg Bošnjaci prihvataju da se izmijene u mjeri da se ispoštuju odluke Ustavnog suda.
Jbg. ako niste u stanju napisati i usvojiti novi ustav (u svojim institucijama), koji klinac će vam politika i država.
Mani se ti politike. Ti si za Iron Maiden benda. Prava rocknrolla 🤣
@VIahocetamol stop neoliberalizmu .. a povratak libertarijanizmu..
@VIahocetamol Smash the cultural marxism! https://i0.wp.com/www.loonwatch.com/wp-content/uploads/2017/02/wpid-rpnpvht-imgur.png?fit=760%2C787
🔷🔷🔷🔷🔷🔷🔷🔷🔷🔷🔷🔷🔷 🔷Za sve neupućene ovo je Bosna i 🔷 🔷Hercegovina 🇧🇦⚜ 🔷 🔷 🔷 🔷🇷🇸Srbija je tamo- ➡️ 🔷 🔷🇭🇷Hrvatska je vamo-⬅️ 🔷 🔷🔷🔷🔷🔷🔷🔷🔷🔷🔷🔷🔷🔷
Ukidanje ove tvorevine pod hitno. Pa vidite li da niko ovde nije sretan sa njom. Dajte da ovo rasformiramo, resetujemo i polako sve ponovo, ali pametnije. Zlo od države. Prije ili kasnije će se sama urušiti.
Ne znam cemu minusi. Ako moze nek bude clan predsjednistva. Meni be smeta. Ako moze Bernadicka u Srbiji moze i Pedza .
Tako je, a ne po restoranima i kafanama na burecima.
Konakovicev i sda priguzak
Sretno Našoj stranci u borbi protiv kriminalne vlasti nadam se da će narod prepoznati ili bar da se nešto novo dešava na političkoj sceni ako je demokratija da vidimo kakvi su i drugi dosta su ovi pokrali
@asterix773 Ta tvoja nasa stranka je posrzala po skupstinama skoro svaki los prijedlog sda. Pocevsi od zakona o radu pa na dalje..
Ima li iko da vam valja idioti komentatorski! Vama ni ne treba niko bolji od ovih sadašnjih nehljebovića koji vas taru ko najveće budale.
Niko drugi samo Bake da ih kara do groba.
U stanju kakvo je trenutno i stanju kakvo je očekivati sigurno je bolje da nam treba politička inekcija iz Brisela i Istanbula ! ! !
Gdje si bio 91’ 92’ 93’ 94’ 95’ ??
da nije u VRS?
@Isposnik gore od tog
Hahaha. Eto nek' si nas ti prosvjetlio. Vi iz ns cekate samo sta drugi kazu pa onda ko fol vi pametni. Recite nekad nesto i prvi. Ma vi nemate muda ni za sta.
Sex,drugs and Rock & Roll biatchhhhhhhhhh !!
Upravo je tako Pedza.Daj boze da se glasaci opamete pa pocnu birati demokrate poput tebe i ostalih.Ovi nas nacionalisti ojadise sa svake strane a hajvani iz svih torova naucili da trpe jer ih ovi ublehasi stalno prepadaju da im mogu jos gore napraviti
Vidi ove pedercine nesto prica
Kojovića za člana presjedništva.Svi za Kojovića.
Jedina normalna opcija za glasanje na sljedecim izborima je NASA STRANKA. A ko hoce da glasa opet za SDA, SBB, SDP, DF dabogda umro dan pred izbore!!