Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Braco Bosnjaci pa vi Kojovica volite vise no sto debeli mali u Tito i ja voli Tita. Ajme...
skutorijada trade
Ti cija je profesija Srbin, specijalnost prazne floskule a oblast djelovanja uzi centar Sarajeva da cutis.
@katonix Шта ме je одало роде?
@katonix naljutio si ga, sace odgovorit ćirilicom
PRIKAŽI ODGOVORE (20)
Kojovicu gori li ti dobro duhan i kakav je za motat?
zato je tebi banja ali samo zato što se izjašnjavaš kao srbin a ne treba zaboraviti ni tvoje veliko prijateljsto sa hadžijom kako bih se rado mijenjao sa tobom.
nema nikakve diskriminacije srba u mostaru...juce je bio covic kod vucica i sve je dogovoreno..jos je vucic donirao mostaru...naravno hrvatskom djelu 1 milion eura...
@Zilot ne postoji "muslimanski" dio.
Sta reci....
Nek neće,nek osjete na svojoj koži ono što oni rade u RSmrdskoj drugima.
@Zilot ahaaa,zato je kilometarska kolona svako jutro niz Vraca i svaku noć uz Vraca kad đikani silaze u grad na poso i vraćaju se s posla.Što se gnjave po Federaciji,što se ne zaposle u Smrdskoj,njima lakše,nama ljepše.
hamoo vidi mu glave