Komentari (274)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Auuuuuu u SRIDU
@spako, Al mu ga zabiberi
Treba hrvatima vjerovati kada je rijec o sapunima, ako iko zna o sapunima, znaju oni. Ne zaboravimo da su oni sapune cak i od ljudi pravili.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Kakve susjede imamo ni najvecem dusmanu uh ne bih mogli pozeljeti!!!
Ko je sad ovaj ušljo?
Peđa državotvorni,ne sramoti se čovječe!
Stoposto
A karinaša Peđje.
Ovi drugi neki “gradjani” ne vole BIH zato jer traze jednakopravnost. Pa sto ako svoj kanal imaju i manjine u toj nekoj Europi. I ta Herceg Bosna. Pa sto ako je to bila jedina teritorija koju srpske snage nisu mogle zauzeti i sto bez nje ne bi ni bilo BIH. U svim skolama treba govoriti gradjanski. Ne znam stvarno otkud ovim susjedima ovakve ideje. Mi gradjani cemo svim gradjanima lijepo izabrati predstavnika, pa zar to nije super od nas.
Morqmo biti iskreni u najtezim trenutcima da nam nije bilo Hrvatske mi muslimani bi bili svi poklani Hrvati u Bosni zasluzuju mnogo vise od ovogq sto im pruzamo . Jako brzo se lijepo zaboravlja i u jednu ruku razumijem stav Hrvatske danas prema nama a mogli smo imat mnogo vise ,mnoge stvari nam nisu trebale iskreno.
I 150 000 hrvata iz srednje bosne!
Nu mi vugla hahhahahahahahaha
@gooUser1600378726 mu* hahaha
Ovaj Kojović jednom izjavom pokazao više hrabrosti od Bakira za 20 godina njegovog maltretiranja naroda.
Pederčino a gdje si ti slikao u ratu
Hahahahahahaha ja mislim da sad svaki hrvat u hrvatskoj vidi ko ste vi i sta ste vi i proklinje dan kad je ijedna kap hrvatska potekla da se oslobodi milimetar bih.. Vi koliko ste glupi mislite da ste nesto u bih oslobodili. Izvolite nadite jedan grad koji ste oslobodili do 1994 /5 a takoder proklinju dan kad su vam zene plakale guzice po jadranu 92
Pa najvise su hrvati etnickinocisceni, sta taj prica?!
Haha sto mu ga kojo zqvuce
Milanović je priglup i daleko ispod nivoa Kolinde Grabar Kitanović!
Hrvati su ko srbi nebeski narod koji kaki zlatne polugice