Komentari (167)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad će NAŠA STRANKA izaći sa javnim sopćenjem o životnim pitanjima građana: stanje u ŠKOLSTVU, ZDRAVSTVU, JAVNOM PREVOZU, VODOSNABDJEVANJU, ZAGAĐENJU, RADNIČKIM PRAVIMA, ISELJAVANJU.... Vicevi o PLAVUŠI se pričaju u DOKOLICI i na ZABAVAMA !!!
@ponta60 evo ja ću ti reći. SDA-SDP- SBiH je sve to što si nabrojao je uništila u zadnjih 20 godina. Sad je NS kriva što je pošlo do djavola. Nije buraz, nije.
kakve veze ima i da su najstariji ili najmladji narod? nista se nece promijeniti niti iko to ebe ni za suhu sljivu!
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Hrvati_Bosne_i_Hercegovine Ne znam ljudi,mene su ovako ucili u skoli,to nije nesto sto sam ja izmislio,ovako stoji u mojim udzbenicima.
Bosanski katolici se cute hrvtima od agresije kraljevine srba hrvata i slovenaca...posebno se tako osjecala bosanska kraljica Katarina......kad bi se dobro zajebavali
Jel bitno ko je stariji?prepucavanja za nista.pravite li nam dje fabrike da se narod zaposli i ne gleda vas i ne slusa
On hoce da kaze da su srpi stariji
Zar neko uzima za ozbiljno njene izgovorene nebuloze? Jedino je Istina Što Kojo kaže:"U zavisnosti od toga čija etno nacionalna partija vlada u kojem dijelu BiH, ona druga dva naroda su u neravnopravnom položaju.A ostali su neravnopravni svugdje", rekao je Kojović. A ti što pišeš živ bio nemoj da ti moram ispravljati riječi kao što je "etnonacionalna" Ne postoji tako napisana riječ.
Joj komentara. Sve stručnjaci za istoriju. Blago nama!
Vela havle na sto spade ta balkanska politika i ko su nam lideri i cime se bakcu, jbte pa to nema nidje. U Beogradu Vucic, U Zagrebu Kolinda a u Sarajevu Milorad i druga dvojica i jos da dodam djetic Mile u Titogradu. Ali ova Kolindina izjava je ispod svakog nivoa i kulturoloskog i diplomatskog i ljudskog. Jos samo fali da nam Kolinda kaze ciji je najduzi u Bosni onako procentualno i to bi bilo to.
Prvo su nastali Srbi pa onda Hrvati a onda su nastale amebe paramecijumi i ostala sr...nja.
a srbisu najstariji narod u hrvatskoj.
U polju turci a u gori vuci...Hrvati su ipak kroz stoljeca opstali u BiH.
Gledam prvih 20 komentara, i shvatam da jos dugo nece biti bolje kod nas. Zasto je vazno ko je koje nacionalnosti, ko je stariji, ko je prije nastao, sta je bilo prije, ko je mjenjao vjeru itd... Zamarate se gluposti umjesto da se pitate ko ima vecu platu, ko moze vise da proizvede, ko moze nesto novo da izmisli, ko moze vise komisiji da pomogne, ko ce imati pristojniju djecu, manje kriminala, bolje zdravstvo...
Eeee moj "gradjanine" ta zena je samo iznijela jednu istorijsku cinjenicu.... Prljavi umovi kao tvoj to shvataju na nacin koji si opisao i to vise govori o tebi nego o onoj zeni koja je u svakom pogledu bar hiljadu godina ispred takvih kao sto si ti...
Kokolinda je postala nogometni ekspert jer je preglupa za politiki.
Bravo Kojovicu. Samo steta sto je Kolinda i previse primitivna, glupa i zlobna da bi shvatila i prihvatila to sto si joj rekao.
Lijepo rečeno.