Komentari (210)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rs bi davno bila ukinuta da zelene bošnje nisu krale donacije za povratak stanovništva. Naselili su ljude po Sarajevu i drugim gradovima zarad glasova, a rs ostade etnicki cista.
@opp zato smo naselili gdje su srbovi otjerani, sta nam hvali . imamo cijelo sarajevo jedino sta valja
Ovaj Kojovic me iznenađuje u posljednje vrijeme. Lik je pravedniji i regularniji u izjavama od hdz i snsd ispostava sdp-a i nip-a. Rijetko kada napada SDA. Kojovicu, od mene veliki 👍
PRIKAŽI ODGOVORE (20)
Ja ocekujem krivicnu prijavu od Dzaferovica protiv Dodika a od Gordane Tadic hitno formiranje predmeta i provođenja istrazni radnji. naravno nece se desiti ni jedno ni drugo bez obzira sto je ovo podrivanje Ustavnog poretka i napada na drzavu.
Ovakve izjave odgovaraju direktno i SDA, vise mrznje -vise glasova za njih. Tako da Sefik i Bakir trljaju dlanove sad, i nista ne poduzimaju osim sto "oštro osuđuju", molim te lijepo oni ostro osudjuju, da se uneredis u gace od straha!
@Fender88, Klix mi dva puta briše ovaj komentar, ne kontam zašto, ali evo, uporno, opet - Ne, neee, nego se zajednički stečena imovina dijeli, a naslijedjena ostaje u vlasništvu nasljednika, pa ti skontaj kome šta u ovom jadu pripada, od kog koljena se nasljedstvo računa, ko je na svome, ko je došao, ko je šta naslijedio, a ko šta oteo.
Koji je ovo debil
ma realno, davno smo se mi raspali, samo se jos treba potpisati i to je to..drzavne inatitucije nemaju nikakvog prava u entitetima, osim ako entiteti dozvole.. pa kud ces dalje.. dodje ti coban iz RS i kaze da ne moze ici vojska na granicu zbog zastite od migranata.. eto.. uostalom, u zadnje vrijeme se praktikuje entitetsko drzavljanstvo (ne gradjanin RS, nego drzavljanin), gdje smo-tu smo
Kojovicu kad planiras u Banjaluku i Mostar da aktivno radis na ocuvanju i razvoju BIH?
Peda prijeti ratom. Dokle smo dosli.
kad ovi sto se prodaju ulijevo, skrenu udesno ...
💚💚💚💚 SDA 💚💚💚💚 BIH 💚💚💚 💚💚💚💚 SDA 💚💚💚💚 BIH 💚💚💚 💚💚💚💚 SDA 💚💚💚💚 BIH 💚💚💚 💚💚💚💚 SDA 💚💚💚💚 BIH 💚💚💚 💚💚💚💚 SDA 💚💚💚💚 BIH 💚💚💚 💚💚💚💚 SDA 💚💚💚💚 BIH 💚💚💚 💚💚💚💚 SDA 💚💚💚💚 BIH 💚💚💚
ocel ko skontat kad da su ovakve stvari samo predizborna kampanja? Nije ovo vidjelo nacionalizam
Najveca greska na pocetku agresije 92 na BiH,bila je,da za lopovluk donacija i svih drustvenih dobara nije uveden PRIJEKI SUD. U ratnim uslovima to je A i O.
(DODIK) RAZMIŠLJA O ODCEPLJENU!!!! HAHAHAHAHA!!! A JUTROS MU JARANE I RATNE ZLOČINCE HVATAJU PO SOKOCU!!!! HAHAHHAHHAHA!!!
to ti Kojovicu u svoje ime pricaj. Da vazdusna puska pukne ti bi prvi preko granice odleprsao a sirotinja bi opet dobila po zubima.
Ta šuplja priča o "regionu" ne pali. Ako će tko ratovati, ratovat će bošnjaci i srbi (domaći i oni iz srbije).
vjernik sam dzamija tradicionalni sda glasac. od sada nikad vise.nikad. za kojovica samo.frajer ima friz dobar sarajlija. volio bih da svi mladi muslimani busu poslani u iran hamas paleatinu deportacija gdje i pripada krimi hereticki robijaski genetski shia otpad.
za kojovica glasam.nikad vise za sda. nikad.
koje nepoštene njuške... energija oblikuje materiju!