Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je l' ovo u Kosači?! Ako nije, a NIJE, opet prosipate priču na pogresnoj adresi...
@kelly_lake pa samo moze tu prosipati,na istocnoj strani.Hrvati i Srbi ga ne dozivljavaju ozbiljno
Peđa Kojović vrlo jasno poručuje da će obići zapadnu Hecegovinu i Banju Luku i da će pokušati naći partnere s najmanjim zajedničkim sadržaocem o ratu u BiH. Za njega ne važe ni presude o ratnim zločincima, ni one EU sudova. Ne treba nam Kojović i njegovi partneri sa najmanjim zajedničkim sadržiocem da nam kaže šta je ovdje bilo, imaju presude suda u Hagu. Za Memorijal Žuč nema u rebalansu budžeta nijedne marke, dok je s druge strane, obnavljena Kapela Gavrila Principa.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ne vjeruj Koji ni kad darove nosi ;)
@BegovskaStrijela http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/142600/specijalni_feljton_sb_iran_i_bih_tajne_i_trajne_veze_bosnjachki_lideri_su_nakon_rata_u_sarajevu_i_teheranu_krili_i_unistavali_ratne_protokole_o_suradnji_na_chijim_je_memorandumima_pisalo_islamska_republika_bih.html
@BegovskaStrijela Vama treba vjerovati koji ste napravili niz državnih udara i koji ste se igrali životima i sudbinama ljudi??? TermaVamJebemUstaU SPECIJALNI FELJTON "SB"; IRAN I BIH, TAJNE I TRAJNE VEZE: Bošnjački lideri su nakon rata u Sarajevu i Teheranu krili i uništavali ratne protokole o suradnji na čijim je memorandumima pisalo "ISLAMSKA REPUBLIKA BIH!"
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sestra elvisa vrete je uhljeb, clan UO JU Biblioteka Sarajevo, a supruga je kandidata SDA za OV Novi grad. Nije cudo sto je napustio NS. Covjek se namirio.
Znaci tako, ma nek je samo bakir, bez obzira sto unistava BiH, samo nek s nama vlada bake, pa.makar nas i sve iz drzave otjerao. A zamislite, ameri koji podrzavaju vladu nase stranke i pedju, mislim da su je hvalili u kongresu USA
Trošak za Mobitel Saše Magazinovića, zastupnika SDP-a, za 1. mjesec iznosio je 1.244 KM i taj trosak SDP izdajnickog agenta srbijanske sluzbe BIA za koje je i dr. Lagumdzija kazao da rade za susjedne drzave je iznosio daleko najvise od svih zastupnika Parlamenta BiH. Valjda stalno zvao i bio u kontaktu sa svojim nalogodavcima iz Srbije. Cak izgradio i apartmane na Jahorini, parama srpskih sluzbi.SDP je neprijateljska i izdajnicka falangaa koja radi sve da amortizuje srpsku agresiju na BiH.
Politika koju nekoliko godina unazad vodi SDP i Nermin Niksic, pokazala je da je to izdajnička i neprijateljska organizacija. Obznanjivanje političko-obavještajnog saveza SDP-Nikšić-SNSD-Dodik, objašnjava i zašto se Nikšić po svaku cijenu borio da SDP ne bude dio prodržavnog bloka zajedno sa SDA, DF-om i SBB-om. Jedini prihvatljivi partner za SDP je očigledno SNSD Milorada Dodika, koji Nermina Nikšića i njegovu kliku drži pod strogom kontrolom.
Aouuu, sto su ovi mudzahedini poceli da medijski ratuju preko net-a, ubise komentarima, valjda skontali da postoji net, al ga oni koriste samo za blacenje ljudi, ne znaju da je to drustveno korisni izum, i ja sam bosnjak ljudi, al to kod Vas malo fasisticki
@fbUser1576412451 ne znam sta Vam je kriv pedja eto sto je srbin, zamislite da je crnac, al da radi extra stvari za BiH, da Vas vuce prema EU, da vam je digo plate, da su svi zaposleni, al vi mudzahedini to ne bi mogli jer nije osunecen, pedja je bosanac, seljaci fasisticki
@fbUser1576412451 ako sam dobro shvatio, Vi nacionalisti ne bi voljeli pedju da jaca drzavu BiH i da je pravi evropskom samo zato sto je srbin, ali bi voljeli bakira koji razara i unistaba BiH samo zato sto je bosnjak, pa Vi nacionalisti ste idioti
Haha ovaj naumio Hercegovačkim Bošnjama crpit glasove... I onda na izborima Hrvatska Zajednica Jednoumlja ih sve satare.
Ja ne vidim problem, jedan čovjek jedan glas, Hrvati na vlasti i to je to
Hoce li Kojović otici nekad u neki grad u RS
@gooUser1577980835 _ ne samo da ode tamo nego da otvoreno zanegira RŠ i da osudi fašistički napad Srbije na Bosnu i da osudi genocid na bosanskim stanovništvom.
I ohi ko biva treba da ujedine Bisnjake, Hrvate j Srbe MA ZAHJEVAJU SE😀
gladan sam
ovaj se prebacio u Mostar
Skupila se omladina
Kojovicu dobra propaganda tebe i SDP pred izbore u Mostaru.
Čuoavi vojvodica gura svugdje svoj nosić(?)
SPECIJALNI FELJTON "SB"; IRAN I BIH, TAJNE I TRAJNE VEZE: Bošnjački lideri su nakon rata u Sarajevu i Teheranu krili i uništavali ratne protokole o suradnji na čijim je memorandumima pisalo "ISLAMSKA REPUBLIKA BIH!" Polako sada izlazi sve na vidjelo. SDA je rak rana. Koju treba uranijumom i to obogaćenim odstraniti.