Komentari (491)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto ga, imate od mene već jedan glas i na narednim izborima. Stop seljakluku i kriminalu kojim nas SDA davi već desetljećima.
Zelena stoka je zaljubljena u proustaski HDZ drug,a sa Dodikom lako kreditima zaduzuju ovu zemlju...Tu je problem
@Labudovec Ti razmišljaš kao sendvičarski bot
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
BRAVO KOJOVIĆU,NEKA SE NEKA-TRENERKA UGLEDA NA TEBE,ZA KOMŠIĆA SE ZNA DA JE SDA-OVCA! 🤮
@AQmegaR šibe zatucana stoko! 🙏
@AQmegaR šibe slinavo koplile!
Pa eto, nažalost, onda ti izlaziš iz BiH bloka - manjina si!
Bravo majstore, samo naprijed bez idiota
Znači SDA je kupila SDP. DF nisu ni morali kupovati, Željku svakako imaju u džepu.
Svoje «dobre namjere», koje su ispravno detekovali Miro Lazović i Stjepan Kljuić – Kojović je najbolje pokazao kada je pokušao spriječiti izbor Željka Komšića u Predsjedništvo BiH. Nakon što to nije uspio, sada pokušava ovladati politikom Komšića i SDP-a, te krivotvoriti volju preko 200.000 njihovih glasača, koji su im povjerili mandat da brane i jačaju državu, a ne da revidiraju historiju po nalozima beogradskog light-utjecaja.
Kad se razluci sta je vaznije koalicija ( pa makar i sa crnim djavlom) da bi se pariralo Dodiku i ostalim razvaljivacima suveren BiH, ili je vaznije glumiti demokratiju i to samo na teritoriju federacije. Kojovicu gdje ti je ta ijedna stranka na teritoriju RS-a??? I zasto te i tamo nema da i tamo malo poducis ljude demokratiji??? Sve, ipak,neki mutni tipovi sa mutnim rabotama haman bistre "duboku" politiku koja nimalo ne ide na ruku Bosni i Hercegovini, nego naprotiv idu kontra!!!
Svaka cast lave .
Jao, vratih se slučajno na ovaj članak. Pa SDA je angažirala sve raspoložive botovske snage, od 1. kalifatske do 7. minhenske brigade 😂😂😂
@Electronicresistance 😂, nema potrebe da odmah idem na SANU, BIA i te fazone kad mene možete relativno lako kupiti 😂😂😂. Ofirno je to postalo, ofirno. Sva sreća što Bošnjaci sve više prepoznaju koje sve vi zlo i pomor za Bošnjake.
@SlobotaNarodu Naravno, vjerovatno su svi spremni sinovi od ovih iz prvog SDA safa. Ja sam bio spreman '92, sad vi možete malo se ganjati po budućim ratištima. Ali fazon je u čitavoj priči jeste da ćete vi prvi razguliti isto ko što ste razgulili i '92.
K o s o v a c
A koga ti predstavljas,koliko glasova imaš u RS i zapadnoj hercegovini, ja ću ti reći NULA,ti si najveća podvala Bošnjacima koji jedini naivno glasaju za tebe a ti radiš protiv njih,o čemu ti pričaš kakav NATO i EU kad si nula faktor na državnoj razini, cilj vam je bio pljačka KS eto i to će vam biti kratkog daha,skontali su te Predraže cetnickog vojvodo iz Rudog svi,pa čak su te i u DF i u SDP skontali
Eto Zivkovici su Bosnjaci. Smederevci iz Servije. Hebo ti ker mater botovsku.
jebiga kojo..moramo konsolidovat redove i stat u odbranu BiH...vidis kako napada agresor i uzp...sve srpske stranke se udruzile dva hdz se udruzila.. a ti kojo pricas u Sarajevu o nacinoalistima a u banja luci bosnjak ni portir nemoze bit u opstinama gdje su hrvati isto tako.. ispade da su bosnjaci nacionalisti sto se zalazu za BiH..
Tu nema naprijed....samo zavadi pa vladaj. S druge strane lijeve stranke upropastavaju sanse socijaldemokratije vezuci je za "klasnu borbu" i komunizam sto je nespojivo. Gradjani zele gradjansku drzavu ravnopravnih gradjana i naroda. Nacionalizam i komunizam su isti otrov samo druge boje
Principijelno. RESPECT!
Kojović , vi ste Federacije blok, a ne Bh.blok ,uostalom shvati jednom za sva vremena da u BiH žive dva naroda gdje su čvrsto vezana za svoju naciju, treći po tvojoj ideologiji gubi naciju i okreće se nečemu nerealnom. Svaki čovjek treba da se ponaša u društvu onako kako je većina orijentisana ili u protivnom neće mu biti dobro. Biti nacionalista nije problem, ali je veliki problem neprihvatiti nacionalistu.
"Svaki čovjek treba da se ponaša u društvu onako kako je većina orijentisana" to znači kad je u nacističkoj Njemačkoj većina ubijala, i ti si isto trebao ubijati zajedno s njima???
@HarryCallahan, u životu se ništa ne dešava bezveze, sve je sa razlogom.
Kojovicu i izigran si od strane bloka to svi znaju samo si kasno skontao
Kojovicu kada neki Bošnjak mogao pričati u Banjaluci kao ti sada onda se javi. Do tada budi zadovoljan opozicijom. Ne možeš ti biti predstavnik Bošnjaka ali nikako