Emisija "Odličan, 5+"
0
Koji su simptomi poremećaja ličnosti?
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvi simptom je fantaziranje o Bradonji koji djeli djeci poklone. Drugi simptom je fantaziranje o Bradonji koji dijeli djeci poklone. Treci simptom je fantaziranje o Bradonji koji djeli djeci poklone. Cetvrti simptom je fantaziranje o Bradonji koji djeli djeci poklone. Peti simptom je fantaziranje o Bradonji koji dijeli djeci poklone. ... Posljednji simptom je fantaziranje o Bradonji koji djeli djeci poklone.
u ovako \"uređenoj\" drzavi je tesko odraslima bit neporemećen a kamoli djeci.
Da je bilo ranije da se ko bavi poremecajima kod djece, danas ne bi Saraejv bilo \"najsigurniji\" grad sa obracunima na dnevnoj osnovi
JADRANKAAAAAAAAAAAAA
Kad svaki dan gledam na TV-u Dodika, Tihica, Lagumđiju, Covica i Ljubica, moram biti poremecen...