Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad uciteljica da peticu uceniku mocnih roditelja i na raj nacin zakine boljrg ucenika iz skromnije porodice, i to je nasilje
Hajd suti. Ja ovdje pisem sta se desava u realnom svijetu, uciteljice iz straha daju bolje ocjene djeci roditelja kojih se pribojavaju na neki nacin, a onda se izivljavaju na djeci slabijeg materijalnog statusa.
Učiteljice su vjeverice koje se boje roditelja i samo gledaju kako da se izvuku do sljedeće plate, to djeca osjete o zato nemaju poštovanja prema glumicama
PA ZAR MORA SVAKA ŠKOLA IMATI PSIHOLOGA.ZAR NE MOE 1 PSIHOLOG POKRIVATI 5-6 ŠKOLA.ISTO JE I SA PEDAGOZIMA.RADI NEKOLIKO DJECE KOJA SU DEVIJANTNA ODVAJATI SILNI NOVAC IZ BUĐETA.PITAM SE ŠTA ĆE 1 PSIHOLOG RADITI 8 SATI U JEDNOJ ŠKOLI.SVI TO ZNAJU,AL ŠUTE I LEVATE VLADU.
U našoj školi psihologinja se tucala kao zvijer a šta da radi cijeli dan neko ko je 90% obična životinja s 10% razuma koji joj govori i da je nešto više od toga. Oblikovati nečije ponašanje ne znači "izliječiti" ga od sušte istine - da je životinja, biološki organizam s ogromnim kapacitetetom da uništava i stvara.
Svaki bi nastavnik trebao ujedno da je i psiholog. Da ucenici sami odaberu prof od povjerenja. Tzv psiholozi u skolama ne rade nista. Isto kao sto bi i direktori skola trebali i predavati. Sta direktor radi 90% vremena?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kakav psiholog ljudi dragi de se dragom Bogu posvetite…
Ti psiholozi u školama i u Tiletov vakat ništa radili nisu
Vjerovatno će dio plana biti i promjena spola. Oprez roditelji!!! https://epoha.com.hr/2023/05/11/zlostavljanje-djece-putem-promjena-spola-ova-sakacenja-su-totalno-brutalna/
Kad vidim ko sve komentira i šta se komentira, malo je i 3 psihologa po školi. Najveći problemi su moderni roditelji koji šalji djecu po ocjene a ne po znanje.
Jedino to Isak Ramo moze rijesiti😁
Na nasilje treba odgovorit ekstremnim nasiljem, tako ce se suzbiti nasilje. Nikakav psiholog ne pomaze ko je lud.
Manadžment duša i razuma stvara još agresivniju životinju od čovjeka nego što jeste. Ljude treba prepustiti modu prirode a ona počiva na jednostavnoj premisi - jači jedu slabije i vrsta jača umjesto da čovjeku modulirate ponašanje jer dubinski ništa niste promjenili - on će na klik ponovo vratiti modus prirode. Čovjeku su nasilje i konflikt uređeni bez toga on je slabić i pihtija jer ne može da se bori za mjesto pod suncem.
preskocio si uvodnu posvetu u toj knjizi
NARODE BOSNE i HERCEGOVINE, sta cemo sa konakovicem, njivom i fortom, hocemo li im dopustiti da naprave PALESTINU od Nas?! MORAMO ih ZAUSTAVITI pod HITNO! NIGER sjeba svoje IZDAJNIKE i NEPRIJATELJE, kako PODANICKE tako i STRANE, moramo i MI SKINUTI nase PODANIKE! Rade PROTIV NAS i Nase DJECE! Uradimo to za NASU DJECU! P R E V E N C I J A!
za pistoljdzije uvest obavezne sefove kod kuce.
Samo se pokrivaju papirima nema konkretnog rjesenja ni plana
Treba biti realan i napraviti dvije vrste škole, posebno za bogate, posebno za siromašne, pa će biti manje nasilja. Puno je sirotinje...
Imaš li pameti da napišeš da treba zaustaviti kriminalce da budu prebogati i da novac treba biti ravnopravno radpoređen, tako će svi biti umjereno bogati i sretni