{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Koja je veza Zijaha Sokolovića i TV digitalizacije?

15.7.2015. u 11:23
28
Koja je veza Zijaha Sokolovića i TV digitalizacije?
28
Koja je veza Zijaha Sokolovića i TV digitalizacije?
Poznati bosanskohercegovački glumac Zijah Sokolović stao je pred kamere i odlučio objasniti građanima BiH šta je to digitalizacija. Na ovaj način će sigurno pomoći ljudima u shvatanju termina digitalni signal, šta on za njih znači, koje su prednosti gledanja digitalne televizije i još mnogo toga.
Na šaljiv i zanimljiv način demonstrirao je kako to on uživa gledajući televiziju u svim sobama, pa čak i kupatilu, kroz novu reklamnu kampanju kompanije Telemach. Inače, ovo je prvi put da se ovaj poznati bh glumac, u svojoj dugogodišnjoj uspješnoj karijeri, pojavljuje u TV reklami.

Nova kampanja kompanije Telemach je u znaku digitalizacije i besplatnih TV kanala za sve nove pretplatnike GRANDE paketa. Telemach ovom kampanjom poručuje da je kod njih digitalizacija jednostavna i laka, te da je oni već 5 godina uspješno rade širom Bosne i Hercegovine. Paraleno s ovom porukom, Telemach ističe da je kod njih za jednu pretplatu moguće gledati TV u svim sobama.

"Konstantno poboljšanje usluga, stvaranje dodatnih vrijednosti za korisnike kao i njihovo zadovoljstvo prioritet je Telemacha. Želimo ovakvim akcijama pridobiti nove ali i zadržati postojeće korisnike čija nam je lojalnost od izuzetne važnosti. Sa ovim i drugim vidovima brige o korisnicima nastavit ćemo realizaciju budućih projekata. Jedan od njih je i digitalizacija gdje radimo na tome da našim korisnicima omogućimo što više izbora sa što manje troška. Strategija naše kompanije je kreiranje pozitivnog korisničkog iskustva po kome smo trenutno prepoznatljivi", istakla je Anela Džuho, koordinator za marketing kompanije Telemach.

Za planirano gašenje analognog TV signala u BiH Telemach je pripremio niz rješenja kako bi svojim korisnicima uz veće mogućnosti izbora i manje troška i glavobolje, omogućio prelazak na digitalnu TV. U programskoj šemi Telemacha naći ćete 190 TV kanala, od čega 32 HD , 70 radio kanala( Stingray Music), D3 GO - mogućnost gledanja televizije na računarima, tabletima i smart telefonima...

Uz to Telemach ostavlja mogućnost korisnicima da nastave pratiti i analogni TV signal u paketima na koje su pretplaćeni čak i nakon završetka procesa digitalizacije i to na više televizija bez dodatne pretplate.

Nova akcija osmišljena je za nove ali i postojeće korisnike analogne kablovske televizije Telemacha, koji izaberu TRIO GRANDE PAKET na 24 mjeseca. Svi korisnici ovog paketa u prvih 6 mjeseci dobivaju otključane kanale (PROŠIRENI + HD paket), a iznos na mjesečnom računu će biti umanjen za 14 KM. Svi novi korisnici DUO GRANDE PAKETA koji se odluče za navedeni paket u periodu od 24 mjeseca, prva 3 mjeseca će dobiti otključane kanale ( PROŠIRENI+ HD paket) kao i umanjeni mjesečni račun za 14 KM. Telemach je također, pripremio super pogodnosti i za postojeće korisnike. Za sve one koji se odluče da pređu na neki od GRANDE pakete, 6 mjeseci će plaćati cijenu usluge prethodnog paketa.

Telemach je vodeći operator kablovske i digitalne televizije, širokopojasnog interneta, te najveći alternativni pružatelj usluge fiksne telefonije u Bosni i Hercegovini.

Za više informacija o ovim i ostalim pogodnostima posjetite web stranicu kompanije Telemach:

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: