Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Usvajaju se zaključci i reforme po preporukama Venecijanske komisije iz 2005. godine. Ukidaju se domovi naroda, a u Federaciji slijedi ukidanje kantona ili drastično smanjenje administracije na kantonalnim nivoima. Hvala Milorade, bosančino naša!
Ravno ako to bude castim te
Ima taj svoj điikan news RTRS A njegov sumski narod vjeruje toj sjevernokorejsko propagandi
Milorade nadigli ste ove euro morme i godine ljudi memogu uvesti auto radi nešto na tom polju ni za hibrid nema subvencije idu izbori
Kontam da nije Dobrica Čosić
Jadan ste vi narod sa vašim političarima.
Sve dok je ovaca neće falit vune...
Dodika kad vise ne bude, sljeduju trgovi i spomenici u njegovo ime jer za razliku od vas koji sijete propagandu, on govori istinu. Samo jedno pitanje, je li mozda Bosna usla u NATO-u a kazete da je potpiso a evo kolko vec 4 godine i nista. Cak evo idu Finska i Svedska, gdje je Bosna ? Tako da je bolje pitanje koga vi jos pokusavate obmanuti, kad je ocito da vam ne ide.
Ukinite akcize na gorivo, radite nesto konkretno da ne pocrka narod od gladi
Pa čovjek je poznat kao obmanjivač javnosti u RS, šta je tu novo! Ili ono, znate li kako ćete biti sigurni da Mile laže? Ako mu se pomjeraju usne i izlaze neki glasovi iz njega!
ŽeLa 🤣🤣🤣
Koji je ovo klovn, i sto voli suknuti to je cudo jedno hahahahaha
Nije Dodik najveći problem, nego Republika Srpska. I SDA koja radi na srpsko-turskim rješenjima
Otkad govorim da je Dodik najbolji bosnjacki politicar,da je neko drugi od srba na njegovom mjestu nista od ovog ne bi bilo moguce.Malo galami da zamaze oci nepismenim glasacima iz RS,a iza kulisa potpisuje dokument za dokumentom koji odgivara gradjanskoj BiH.
Zna da moze svoje ovce lagati kako hoće
Zao mi legitimnog osto u hotelu ko posran 🤣🤣🤣🤣
Jest glava vjerujem da mu samo vujo i putin vjeruju sa podsmijehom
Rudijeve vratolomije su namijenjene samo njegovim glasačima, u to se ne treba miješati. Najvažnije je da on potpisuje šta mu se stavi pod nos.