Komentari (214)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Većeg ljigavca od Čovića na našem prostoru nema
Ustase su jos u Bosni i Hercebovini opstale.
Iskreno boli čovica qurac za bilo koji narod. On ce i pusiti qurac bilo kome samo da stolicu ne izgubi. Svi to znaju samo se pravimo a i on se pravi da niko nezna.
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
imas srece covicu sto si rodjen u BiH...i u Zimbambveu bi ti kriminalna imovina bila zaplijenjena...a u zatvoru bi te karali...kunta kinte i kanu lione...
Sve polako mirno ali sigurno se to radi
Kad će kmečavci hrvatski priznati konstitutivnost Srba u zapadnohercegovačkim vukojeebinama? Kad će priznati bosanski jezik i prestati ga nazivati "bošnjačkim"? Kad će prestati slaviti ratne zločince? Kad će ukinuti HDZ koji je temelj UZP-a osuđenog u Hagu? Kad će poskidati paradržavna obilježja i križeve iz institucija sekularne i nezavisne BiH? Mamicu im pokvarenu, seljačku.
nekako se bojim da je i uspio... Međunarodna zajednica ide na ruku Hrvatima.
Iz perspektive jednoga Hrvata, moram priznati da ova pomahnitala i usiljena anti-hrvatska histerija na ovom portalu, ali i na nekim drugim mjestima, vec postaje krajnje iritantna i uvredljiva do ste mjere da cak i neki posve apoliticni Hrvati, kao i oni nadasve pro-BH nastrojeni gradjani hrvatske nacionalnosti kojih nije malo ozbiljno razmisljaju da zauzmu kudikamo rigidniji stav spram svega ovoga sto se desava u nasoj zemlji. Ovo prerasta u mini-fasizam jer se jedan narod gazi i ponizava.
Drugar suocavas se posljedicama akija gore spomenutog Čovića. Ukoliko pak nisi iz Hercvegovine njega za tebe libo racku.
Niko ne ponizava katolike, al ovakve kao sto je predstavnik tzv. hrvata iz BiH treba y...ti nanu nanulicu. Pa on je je veca stetocina od Zohara. Pa jel vidite sta samo radi katolicima u manjem dijelu BiH? Ne Y..e ih 2%
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
To se zove lobiranje. Ovi "nasi"samo znaju da lahu i to na svojim medijima. Ovaj je mudriji,pametniji, namazaniji i lobirao je od Brisela do pape, sireci strah od "Islamske drzave" na Balkanu.
Njemu je i rodjena mati morala govoriti da popusti malo!
Visoki predstavnik Paddy Ashdown u martu 2005. godine, nakon što je Sud BiH potvrdio optužnicu protiv njega, Dragana Covica za zloupotrebu položaja.OBITELJSKI BIZNIS DRAGANA ČOVIĆA: BERNADICA ČOVIĆ BILA JE PRAVNA ZASTUPNICA KLADIONICA WILLIAMS Kako takvi mogu biti u Predsjednistvu??????????
Moze smarati koga hoce i koliko hoce, hrvata je sve manje i manje zahvaljujuci bas njemu, nije problem u izbornom zakonu, vec u ljudima koji vode hrvate.
Samo jedno osnovno pitanje, imaju li Hrvati u BiH pravo sami birati svoje predstavike u orgaima predstavničke i izvršne vlasti BiH.ili će to za jih raditi Bošnjaci, birati podobne. To je osnovno, sve drugo je zamagljivanje ili nijanse.
Sta ce manjina u Bosni
@dudovinko imaju li hrvati iz drugih kantona osim hnz i zh birati kao hrvati i biti birani za predstavnike hrvata ili si dobar hrvat samo ako si iz navedena 2 kantona? hocemo li sejdic finci konacno usvojiti ili su oni manje vrijedni?
Kaze mu papa kad mu je stisnuo ruku: "Sad sam ga 2 put bacio a nisam opro ruke".
Muslimanima je pravda jedino da oni vladaju kao age i begovi, da biraju drugima i da jedini imaju pravo na čitavu BiH. Za 2-3 godine kada upravo Muslimani svojom politikom razmontiraju BiH će počet kuknjava :) Sami sebi će napraviti status kao što Kurdi imaju u Turskoj, jedinstven slučaj u povijesti :D
Tebi fali koja vijuga u glavi
@krstjanin ne pase vam kada su Bošnjaci napokon dosli do svog identiteta i drzave i prava da se izjasne... Ovo je zemlja Bošnjacka i niko je nece krasti i prepisivati srbiji u hrvatskoj... da ne bi po nosu dobili. ..dosta vas je stoko zlocinacka
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pa lik nije normalan i opako je bolestan .... i zato ako neko zeli da ga zaustavi mora ici za njegovim tragovima ili cak prije njega pokenjati se kako bi pocistio neugodne mirise koje on siri gdje god ide ...
Trazi je kod krivoustog Tudjmana koji je proglasio hrvate u BiH, dijasporom
cvilio ko kurava
macori moji mmmm
Opasno mu se ljulja fotelja pa zato smara svijet oko sebe.On, Kolinda i generalno HDZ su pokazali svoje pravo lice kroz obozavanje ratnih zlocinaca i dokazanih i osudjivanih svjetskih terorista. Zato ih EU i svijet vise ne j e be ni 2%. Sami pali, sami se ubili.