Komentari (328)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledaj ti posrbcenih Bosnjaka sto su se osilili, srbuj makar slamu jeo !
Jasta ću, pun je grad Mirzi Hatića
U Bosni zive Bosnjaci muhamedanske Bosnjaci rimokatolicke I Bosnjaci nase pravoslavne vere Ilija Garasanin 1844
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Ne vidim u cemu je problem, Bosna nije samo muslimanska zemlja i ta raznolikost je nesto s cime treba da se ponosimo, samo je problem sto se u ovoj zemlji vjerski simboli podizu cisto radi provokacije..
edin malo je reci da si glup . prvo kazes da ne vidis problem a onda i sam vidis da je to provokacija. bosnjacima i bosancima nikad nikakvi krstovi i krizevi nisu smetali ali podizanje betonskih krizeva tamo u sumama i na planimama da se plase medjvedi i vukovi je nezabiljzeno u istoriji
@apostrof Malo je reci da si neodgojen, ja sam rekao da ne vidim nista lose u podizanju vjerskih simbola samo je problem sto se U OVOJ ZEMLJI to vidi kao provokacija..
Lako vam je sad kad nema Hatica
Kakve koristi od krsta, pa da je u njemu i 100 metara? Posla nema, djepovi prazni, crijeva krce.... Odoh ja u kafanu, mozda sretnem nekog da se ogrebem za kafu i da popricam malo s jako bitnim ljudima jer u kafanama se sabiraju jako vazni ljudi.... :-)
đabaga ga dizete nikad neće biti visoko kao mjesec i zvijezda 🌟🌙
Nevidim nigdje odgovor na dva pitanja, Rašta će to tamo u vukojebini? Te, koliko će platiti narod u RS, pa i ono koji nisu u RS-u? Da neće Milokrad i Hrizostom to platiti popola?
Ne znam sto ste digli toliku prasinu oko tog krsata, ja to gledam sa druge strane, krst je kao raskrsce i sami su sebi dokazali da jos neznaju kojim putem da krenu. Sto je krst veci, veca im je nedoumica, pa vidite i sami da tapkaju u mjestu vec hiljadama godina.
Ovaj nesretni krst je toliko puta zloupotrijebljen da je vise apsolutno izgubio svoju pravu simboliku...i sta sad? Tamo neki idiot podigne krst, i ja sad treba da se busam u prsa kako nema veceg od mene? Da su ljudi i upola vjernici kako pokusavaju na silu da se prikazu pred drugima, bilo bi puno manje zla na zemlji.
Zovi Mirzu Hatica odmah
https://www.youtube.com/watch?v=1R4D8gSa15k
SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima, srpkinjama i srpskoj djeci koji vole i poštuju tu izdrkotinu i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
Tamam Mirza Hatić krenuo u penziju, kad mora opet spremat patike i trenerku. hhh
Đaba dižu krstove i do oblaka. Kod Allaha će biti spašen samo onaj ko bude živio i sproveo u svom životu "la illahe ilellah, muhammedun resulullah". Da se razumijemo... et !
Đe si seoska varalice, jel rodio krompjer ove godine ?! hehehehe
Nadam se da sluzi za vjesanje gamadi od nacionalista i politicara! U tom slucaju je mali...
Najbolje cunu da razapnete...Ovdje se jos zivi u srednjem vjeku!
svaka čast, koji će v(nam) k.... fabrike, daj nam to od čega se živi(mrzi)!!!
dizu medjedima da se cesu kad ih guza zasvrbi.......sami sebi inate nesto taj genocidni narod
potrebno je pokrenuti inicijativu da nad strateskoj koti svakog grada republike srpske mora da se postavi krst.to nije zbog dominacije srba vec zbog simbolike koja bi porucila turistima da se nalaze u jednoj od najstarijih hriscanskih zemalja...potrebno je objasniti kako turistima tako i nasoj omladini da su se svi kraljevi na ovim prostorima zaklinjali...u ime oca,sina i duha svetog..svi kraljevi su slali vojsku za oslobadjanje svete zemlje i nosili ljiljan..ta istorija se mora postovati
@KakoSePraveBebe Izaći će Mirza Hatić kad tad makar na vikend
PRIKAŽI ODGOVORE (1)