Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lako se vozati po minhenu kad je sve oznaceno.
@Reel ... garant 80+ godina.
U Bosni ako slusas GPS mimo glavnih magistralnih puteva uglavnom imas veliku sansu da se izgubis na nekom sporednom poljskom putu u sred sume koji GPS vodi kao ono sporedni ili regionalni put a ono kozija staza ustvari...
Kartu citaj, seljaka pitaj, vazda bilo.
Garant je neki frajer navuko na to da jos jednom odu malo u prirodu i sigurno nije vise imala para i ovaj je ostavio :)
Besplatna navigacija za andoroid pokazala svoju punu snagu
Sigurno je pratila GPS.
svasta ima a neka je pronadzena ziva i zdrava to je najbitnije
Koliko li njoj treba iz Minhena do BiH?! Garant se gubi u svakoj drzavi koju prodje. Salu na stranu , nekad se stvarno kada pratimo znakove desi da ih dosta nema. Ali zato drugari Tom Tom, Google Maps , Gramin rijese stvar. Nema te zabiti u kojoj bih se mogla izgubiti 😆
Sa autom kroz sumu, ko neku precicu ona ganjala. Pa dobro ,zensko i volan kad se upare sve je moguce.
Kad sumnjak ode u Minken
Možda je dotična bila pod dejstvom nekih droga? Čuj nalazi se u šumi iz koje ne može da izađe :) Da je pješačila ok ali bila je sa "vlastitim vozilom" i koliko teško može biti vratiti se putem kojim je i došla?
cccccccc, a tek koliko se puta izgubila od minhena naovamo bog zna...
Hahahahahahaha joj ovo je i za smijat se i plakat
Nemoguće pa od Čelinca do BL ima ekstra put asfaltiran šta je ona radila po šumama pitaj Boga.
Bosna ima na hiljade kilometara sumski puteva sta je tu cudno
@harib nista nije cudno, isto ko sto nije cudno da postoje ljudi koji znaju koristiti internet a ne znaju da se sumski pise sumskih.
Sad ce komentari vezano za hrvatsko more, kolindu , ko je koga spasavao u ratu itd