Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ovo je nekako nategnuto, jedna riba uginula, a naslov pomor ribe. Sve sam sigurniji da i ovi "ekolozi" rade za nečije interese. Iako situacija po pitanju deponija u cijeloj BiH smrdi, ni "ekolozi" ovakvim pristupom ne ulijevaju povjerenje. Ako pročitate tekst, sve je šuplja, bez ijednog jedinog podatka. Kao i političari, iz šupljeg u prazno. I onda jedna riba (koju je možda namjerno neko podmetnuo) - pomor. A struke nigdje.
Neka oni piji tu vodu ... Ni riba ne moze da trpi vise samovlasce profashista
Kazu pomor a uginula jedna riba?!
Za ovo je isključivo kriva SDA koja je dopustila da cijeli HNK dovlači smeće ovdje.
Je*em vam mater kako se niko ne buni, sta radi nasoj prirodi, nije ova drzava za nas nismo je u stanju cuvati
Neko prao donji ves ba,I par Riba krepalo sta ste odma digli hampu
Klerofasisticka trojka na vlasti i nije ista drugo u stanju da ucini za narod-e sem da ga nahuskavaju jede na druge. Kad nestane vode, zraka i zemlje valjda cete tada shvatiti da se od nacionalizma i mrznje ne zivi kao i da bog(ovi) ne postoje.
Tu bi krepala hijena a ne pastrmka i golub