Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PRETRESITE KUCE U LUKAVICI
Spremaju se pomalo nasi domaci talibani za rata pa kad opet dobiju po picokari, opet ce biti kuku leleeeee, pobise nas,genocid, pomagajteeeee
Falke Naravno da nema veze, kakvi novinari takvi i članci. Vjerovatno su i oni završili ciciban škole po nekim zabitima u RS-u. Nažalost, nije greška samo u slici, od njih ne možemo dobiti ni kvalitetne članke. Pitam se da li će i jedan novinar postaviti pitanje sudu/tužilaštvu da li će ovom trgovu oružjem oduzeti kuću u kojoj je držao nelegalno oružje, jer se prema odredbama krivičnog zakona i zakona o krivičnom postupuku koji je od 2003. godine na snazi treba oduzeti i imovina koja je služila činjenju krivičnog djela.
Kakve veze ima slika drzavnog suda sa Tuzilastvom KS-a. Nigdje veze :S