Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj hedova sestrem'. Grehota da propadne...
grehota :)
ma koda je to neka kolicina , u sarajevskim naseljima buca potok svako peto vozilo ima zastekanu tu kolicinu, legalizujte to s-..ranje i kraj.
Super, odlicna vijest...bravo:)))
AJ MEDOVA SVE SAMI VRHOVI :AJ :D
Ja levata sto upade
''suhe biljne materije tamnozelene boje za koju se osnovano sumnja da je riječ o skanku.'' - :D Koja smo mi primitivna rupetina od države ccc
jbt svakih 5 sati nova vijest o tome kako je zaplijenjena droga, ispadosmo gori od Kolumbije :D
Kod kolumbijaca je normala imat 10 kg vutre, čisto za kućnu upotrebu. :-) Kod njih je vijest kada se zaplijeni nekoliko tona.
Snake Eyes, u Kolumbiji inače malo ko puši vutru, uglavnom su na cracku ili 'običnoj' koki ;-) Doduše odnedavno im vlasti daju vutru kao dio rehab plana...
joj chupe ko u prici :)
OVO FAHRIN AMIDŽIĆ