Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pazi da ne zavrsis kao Vedran, opasno je tamo!
Nemo te da vi dolazim opet u hercegovinu miševi
@Miles Dyson ako mogu bosnjacki sdp i sda u koaliciju, zasto ne bi mogli dva HDZ-a ? ili bi ti vise volio da Hrvate predstavljaju Lojavi i HSP ( hrvatska stranka poturica ) ?
Vidite li vi ove sprdnje sa narodom. Zaboli njih za bilo koga. Pa samo vidite apsurda - stranka se podijelila na dva HDZ-a a sada se pred izbore ujedinjuje, tobože da narodu bude bolje. Pa ljudi stvarno moraju biti izrazito maloumni da glasaju za ove i njima slične - JEIDINI SMISAO SVEGA SU ONI SAMI (pritom mislim na sve većinske stranke u BIH a ne samo na ove dvije) - prema tome, ljudi, ne dajte da vas vuku ko ovce... NE DAJTE!!! Obično ne galamim, al\' ovo povlačenje za rukav na ulici, svakodnevno pražnjenje sandučeta i skidanje postera sa vrata haustora, sa lifta, sa brisača auta, tortura preglasnim kamionima i automobilima koje najavljuju bolje sutra od 8. oktobra itd. itd zaista nema granica...
Možete vi samo nama osunećenu kitu pofamflati. Nikad više u Konjicu nećete faktor neki predstavljati, a u Mostaru se još malo možete kurčiti, ali neće ni to zadugo.
PAMETNA ODLUKA! NASTUPITE ZAJEDO SVUGDJE U BIH GDJE HRVATI NISU APSOLUTNA VECINA ! SAMO UDRUZENO SE MOZEMO ODUPRIJETI TURCIMA I POTURICAMA !
PA ŠTO SE NE VRATE??? OBNOVLJENO IM JE SVE....VEĆ 10 GODINA STOJI ZAKLJUČANO A ONI PO RH I ŠKUTORIJI HRVATI UGROŽENI, HRVATI MANJINA....GDJE GOD SU PARE U DRŽAVI, NA TOJ POZICIJI JE HRVAT ;)