Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nesposobni SDP i kriminalna SDA rezultat je ovakav
Sve ono sto Covic misli o formiranju vlasti u federaciji to SBB pa i na sopstvenu stetu provodi sto je evidentno u tuzlanskom kantonu da su bez ikakva povoda srusili BH blok a evo isto to rade u Zenickom i sve je jasno jer kao nece xsa SDA a sad su BH blok primorali da udju sa SDA u koaliciju.
ukinite yebene kantone više! sva sranjau FBiH dolaze sa tog nivoa
@nekiput pa tamo gdje normalan narod zivi moguce je, a gdje se pitaju ovi nepismeni kao ovaj Labudovec tu je nemoguce
Pa SDA je pobjednik u Kantonu .A SDP bira i zrtvuje ublehu za mandatara znajuci da nece proci,cirkus
Izgleda lijepa SDA
Ne znam zasto su uopste pravili koaliciju sa SBB i ASDA, sa takvim strankama ne treba uopste pricat kao ni sa SDA I HDZ, pa ako moze vecinasa DF i Nasom strankom moze,ako ne jbg narod je opet tako izabro, a kud ces dalje kad zenicki kriminalac ISAK RAMO zeli mjesto direktora MUPa, tamo je nekad radio i dobio nogu radi krimialnih radnji
Tako je bez HDZ,SDA ,SBB i Rame kriminalca.
Pa zasto hoce vlast, koja vlast je moguca bez SDA i HDZ-a, gdje vi zivite???
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Šta je ovo se srba iskupilo sabahom??