Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glasacko mjesto zaduzi 2000 listica:ide ispravnih,oni koji to nisu,sve se na kraju u brojanju mora podudarati inace brojis opet.Zna se tacno vec koliko cega ima,ne moze se deseti da ti neko uvali 10 listica.Ili 100. Vi "Pod lupom" edukujte tu djecurliju sto ih saljete da posmatraju izbore,djeca pojma nemaju,potrose telefona 50km zovuci vas stalno..
Nema sanse da to prodje kod nas.
Kako će onda super stranački kadrovi napredovati. Za super kadrove bitno je samo da su na liti, ostalo riješavaju oni koji broje dodavajuči super kadrovima glasove čime se pokake na izbornu volju građana. Ovo ne može proči jer največi konzumatori dosadašnjeg načina guranja super kandidata su SDA i HDZ BiH.