Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
''Pod lupom'' nasmijani (neozbiljni), opusteni, casual kao da organiziraju vjencanja a ne razotkrivaju prevare vladajucih politickih stranaka. Sve tako plasticno i neubjedljivo.
Ovi izmislili toplu vodu. Pa da mozda izbore nisu namjestila raja sa klixa?
Dario, obrij taj vrat svega ti... izgleda kao da nosiš rolku u sred ljeta...
Samo naprijed Jovanovicu. Ali cuvaj i zdravlje. Put kojim nase drustvo treba da prodje evoluciju je jako dug sto se vidi i po pojedinim komentarima ovdje.
A Boga ti,jes to sam skontooo il ti je neko pomogo
Haman ovi hoće čim je proradio TAlgo koji se naginje u krivinama da ukinu sve BUGARSKE VOZOVE ! A bogami i vlakove ! :)
e čuj to....
Jos nekakva NGO sa direktorom iz ugrozenih koja samo po Sa moze bacati suplju. U Listici i Laktasima jbg sve med i mlijeko pa nema potrebe.
Sve 'koalicije' ove vrste i slicne organizacije su financirana od strane stranih obavjestajni sluzbi. Kako platu dobivate? Odakle vam prihodi? Ko vas placa?
Cuuj? Lazes...