Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje je HDZ i SDA tu je lopovluk
Naprijed BH Blok i Irma Baralija
Ko vodi, jesu li naši?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mjesec dana su razne institucije imale da pripreme teren za poštene izbore u Mostaru, ili su ljudi u tim institucijama nesposobni ili namjerno nisu radili svoj posao.
Kako bolan mjesec??? imale 12 godina ...
KliskJuzer, imali su 12 godina da pripreme izbore!
Pod lupom ko i onaj arapovic dok se familijarno ne uhljebe.
Lijepa zemlja nikakva država.
Koje lakrdije u mater. Sve podmiceno, sve lopovluk. Sve ovo treba hitno rusiti.
Walking Dead- Mrtvi glasaju
Za postenje Balkanaca zna cijeli svijet
Ovo je dovoljno za poništavanje izbora
Glas za ezdea je glas za hadeze! Ako želite da vam bude još gore, glasajte za ove dvije kriminalne stranke koje podgrijavanjem nacionalističkih tenzija prikrivaju vlastiti kriminal i nesposobnost.
Razjedinjeni Bosnjaci i ujedinjeni Hrvati,tako ove mostarske izbore mozemo nazvati.
Samo kontrola, žalbe i ponavljanje gdje su neregularnosti.Čim su se izbori iole počeli kontrolisati krimi-nacionalisti su počeli da gube.
Cijela BiH se vodi pod lopovlukom. Nemoze to svako
UZP lopovi
Pa to vam je Covic juce rekao....sad vi otkrili toplu vodu
Nije izdao saopcenje kako je kao nepozvan niti je u protokolu bilo predvidjen sastanak sa Lavrovom Covic sam i na sviju ruku ušao u hotel Evropu i prošao pored obezbjedzenja hodnikom i našao se sa Lavrovom da mu iz svog ugla predstavi stanje u BH i još ko zna šta i čega
Logicno nije se dzaba cekalo do 20.dec. sa izborima i slobodan ulazak u BiH bez PCR testa, cekali se ovi sa zapada sa njemackim austrijskim i hrvatskim pasosima da glasaju