Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da je nelegalan, ovo je trebalo odmah jucer ugasiti ili ne pustati nikako dok se ne stvore zdravi preduslovi.
Nelegalno , nelegitimno , protivzakonito - kriminalno !!!
Neka koalicija nečeg, sugeriše ljudima da odbiju popis. Pa čovječe, ko odbije, slijede sankcije. :D
BOSANAC I HERCEGOVAC
Nelegalan ili legalan,ovo će se popis uzeti u obzir,svidjelo se nekom ili ne.... Zato Nacionalnost: BOSANAC Vjera: po volji Jezik: bosanski,srpski i hrvatski (i onako si isti)
CIRKUS GODINE ! VIDJET CE TE KAD PONISTE OVAJ POPIS
OVO SU IZBORI ! (na osnovu kojih će se podijeliti FBIH)
Ne znam zasto ovo ikoga cudi ko je u ovoj drzavi proveo duze od godinu dana. Sve nas fino poklati i dati zemljiste njemcima.
Cuj koalicije,,hahahaaaaa..aj ba oladite i vi i vasa jednakost,vrijeme jednakosti nepostoji nigdje ...sta vam je ...
Ja sam cuo da je ova "Koalicija Jednakost" pravo jaka i da se pita nesto...po vaznosti u BH su odmah poslije Vau-Mjau-a :)
@bosman345 U tome i jeste problem, sto oni koji nemogu nista promjeniti su u pravu, a oni koji se nesto pitaju..boli ih k.u.r.a.c. za gradjane, narode,..bitno im je da budu sto duze na vlasti..i dizu kredite (stotime milona), koje cemo mi i nasa djeca vracati) da bi sebi mogli isplacivati plate, premije, doplatke, dnevnice..i vozati se u automobilima boljim nego njemacki Bundestag?!
Ako se sjecate, vi koji ste bili ovde od '92 -'96... Kad stigne vijest " Treba pod hitno ukinuti embargo na oruzje BH Armiji"..to je obicno bila izjava..nekog..bivseg, pomocnika - zamjenika, i dopisnog clana udruzelja za Slavistiku iz Kuala Lumpura... A UN rezolucje su bile tipa "...apelujemo na sukobljene strane da obustave nasilje i mirnim putem rjese razmirice!?!?!?!?!.....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)