Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo bojkot diskriminatornog popisa! Sramota je da nas ovako dijele! Nacionalisti su najvece zlo
naravno da treba bojkot ako nastave sa trpanjem ljudi u torove
OPET NESTALO LIJEKOVA PRIVIĐA MI SE AUDI S MUFTY TABLICAMA
OPET PROTIV BOSNJAKA. BITNO JE DA BJELI CIGANI SAMO UMANJE BOSNJAKE!!! IZDAJICE STIDITE SE SEHIDA!!!
KOSOVO je država Albanaca, nezavisno, slobodno, neokupirano...
Smeti Savo njihov je protjeran na hilandar jer je spavao sa rodjenom sestrom, pa ga otac protjerao dole. A danas im je svetac. Nekad ce im svetac biti i mladic, karadžić itd..
SRBI = GENOCIDASI
Naziv Srbi potice od rijeci SERVI = SLUGE bizantijske, pa turske. Zato su oni iskompleksirani i kradu sve tudje, jezik, kulturu teritorije. SRBI=SERBI=SLUGE.
Prije bošnjaka smo bili Muslimani,muslimani,pa Srbi ili Hrvati,pa prije toga poturice,pa još prije turci.Mislim,već 20 g.smo bošnjaci,hajmo narednih 20 godina biti bijeli cigani,a poslije ćemo vidit šta će mo.Svakao neimamo svoje nacije.Ja ću se izjasnit kao bijeli ciganin.
Halo, "pametnjakovići" koji komentarišete ovaj tekst i koji govorite da su ovo "nacionalistički" popis...znate li vi koju samo GLUPŠOST PRIČATE. Pa svagdje se popisuje i nacionalna odrednica...svačije je pravo da se izjasni po nacionalnom i vjerskom opredjeljenju. U sve i jednoj državi svijeta ima nacionalni popis stanovništva,pa i u nekim (USA) ima i RASNI POPIS. O čemu onda vi BRLJEZGATE?
A šta su hrišćani bili prije hrišćanstva? Vjerovali u kipove, kao i danas što to rade. Neki jednostavno ne mogu da žive bez laži. Toliko su je puta ponovili da su počeli i vjerovati u nju. Oni koji drže do sebe, - traže istinu, a kada je pronađu - ne mogu više živjeti u laži - duhovno i intelektualno evoluiraju.
Mora da si bio ti lično dok tako dobro opisuješ i pamtiš sve što se desilo, gde i kada se desilo. Bolesno i morbidno! Fuj, šta vi u Istočnom Sarajevu radite! Molite Dodu da vam poveća standard pa da normalno živite, da evoluirate napokon u ljude. Čast izuzecima!
trazi se bijeli ciganin bosnjak mosnjacke vjeroispovjesti koji je dana 24 02 2013 imao sexualni odnos sa psom na parkingu u istocnom sarajevu!!isti se moli da se javi radi odredivanja alimentacije te preuzimanja odgovornosti za nemoralni cin! sifra to je bila ljubav na prvi pogled
Prvo sam bio srbin, udbaš, musliman, sad sam bošnjak, sutra? Ali barem nikad neću biti Bosanac i Hercegovac jer je to najgora izdaja naših 5 kantona garantovanim dejtonskim sporazumom!
JE BITI BIJELI CIGANIN TO VAM JA KAZEM MUFTY SVIH MUFTYA HAHA jel jasno braco mosnjacka bijela
trazi se bijeli ciganin bosnjak mosnjacke vjeroispovjesti koji je dana 24 02 2013 imao sexualni odnos sa psom na parkingu u istocnom sarajevu!!isti se moli da se javi radi odredivanja alimentacije te preuzimanja odgovornosti za nemoralni cin! sifra to je bila ljubav na prvi pogled
Boli me briga za davno, davno..