"Bolji je Martin Raguž"
0

Koalicija HDZ1990-HSP BiH poziva Krišto na sučeljavanje

FENA
Hrvatska koalicija HDZ 1990-HSP BiH poziva predsjednika HDZ-a BiH Dragana Čovića da u cilju zaštite hrvatskih nacionalnih interesa prizna sebi, vlastitoj stranci i javnosti da kandidatkinja HDZ-a BiH Borjana Krišto nema nikakvih šansi biti izabrana za člana Predsjedništva BiH na predstojećim izborima, saopćeno je iz Ureda za informiranje HDZ-a 1990.

"Ako već nisu spremni priznati realnost i povući kandidaturu Borjane Krišto i ako zaista govore u interesu hrvatskog naroda, onda im još jednom upućujemo poziv na javno sučeljavanje koje je Borjana Krišto svaki put izbjegla do sada", navodi se u saopćenju.

U saopćenju se navodi kako je opće mišljenje da kandidat Hrvatske koalicije HDZ1990-HSP BiH Martin Raguž ima najveće šanse biti izabran kao legitimni predstavnik hrvatskog naroda u Predsjedništvu BiH, s daleko najboljim programom koji je prihvaćen u hrvatskom narodu i u čitavoj javnosti.

"Martin Raguž je do sada odgovorio svim zahtjevima birača odazivajući se na svaki poziv na sučeljavanje, a i prvi je iskazao spremnost na unutarhrvatsku provjeru kao kriterij za izbor legitimnog i kredibilnog hrvatskog člana Predsjedništva BiH.

Pozivamo sve kojima je u interesu da se vrati dignitet hrvatskom predstavljaju u Predsjedništvu BiH kao i samoj instituciji Predsjedništva BiH da podrže Martina Raguža kao najbolji izbor", navodi se u saopćenju.