Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba dići izborni prag na 5% i ukinuti finansiranje političkih partija iz budžeta.
Kakav krah je tek doživo SBB.
Poruka Samo za Senada Šepica . Moj Senade eto koliko vrijediš , na državnom nivou si dobio 1500 glasova .. Toliko dobije kandidat za mjesnu zajednicu. Eto tvoje sposobnosti A imao si pik da budeš na Bakirovom mjestu da ga zamjeniš, Bjedo jedna . .
Propali americki projekat i neuspjela podvala Bosnjacima. Ali drugi (Gavrilo) jos uvijek dobro kotira...
Hadzi’smetalo… samo bezveze smeta
a SAD mu sve kompanije bankrotirale pa mislio evo ovdje cu sa strankom nesto postici
Senad Sepic... apsolutni strumoglav... sta sujeta učini
cuj koalicija drzava, nisam prije nikad ni cuo za njih, ako i jesam mislio sam da je to negdje u USA
Nemaju ni viziju, niti potencijal.
U Gorazdu onaj prevtaner Haznadar( koruptivna osoba, kupuje glasove) uz onog pjanca Hubanica
Svi kritikuju engleski kod dva predsjednika...stvarno je čudo doktorirati a ne nzati jezik kad su sve literature na engleskom...slučajno imam člana porodice koja je doktorirala vani...spas je haman Cvijanovićka koja je profesorica engleskoj pa nek priupitaju od nje kad nešto ne razumiju.
A prije 4 godine čovjek bio senzacija...padoše maske
Znaci Senad Šepić i Adis Arapovic ostadoše opet bez mandata ahahhaah koji ublehaši samo po Facebooku nešto objavljuju i seru.Arapovic pravac Biro za zapošljavanje kažu traže najviše konobare i zidare. I Šepic bi trebao isto potražiti posao kod privatnika s tim da on ima tu neku privatnu stranku koju je napravio samo da uzme novacod države a i građana jer on nije navikao raditi a hoce da vodi državu.Kako te nije sram i stid.
profesoru je mana sto je pametan, posten i sto zeli ovoj drzavi dobro, a da ne ocekuje da nesto od drzave dobije, a to nasem narodu nepase...
Ne moze pored vas nacionalista. I onda seru po covjeku a glasaju za kriminalce . Al j,bg nas narod voli Novolica,Kasumo ica ,I ostalu budetsku bagru
valja sad adisu traziti neko novo mjesto za uhljebljenje.
Ovaj hadzikadic Nek pokusa u susjednoj Hrvatskoj. Mozda tamo vise vole ove skolovane koji su zbrisali. LozOr ko sto bi Sebija rekla.