Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa ovo je presmijesno vise
NNavedite mi samo jednu pozitivnu stvar koju je Komsic do sad uradio?
Kad propadaju, da ne propadaju sami :)
Propast ziva
Propali
Pobjediti ce malo sutra
Smiješni ste.. Uzdižete ljude koji ničim to ne zaslužuju...
Pogledajte ovu ćelavu glavu na slici broj 3. To je Ekrem Prošić (zvani Maršal), kantonalni zastupnik DF-a u USK. U koaliciji sa Fikretom Abdićem. Zaposlio kćerku u BH Telekom, zeta u Zavod zdravstvenog osiguranja u toku mandata. Krkan da ne može biti veći. Sve mu to ohalalio Željko Komšić. Vjerujem i priželjkujem izborni debakl DF-a i Željke Komšića.
podrzao DF na proslim izborima i razocarali, ove godine Nasa stranka, u njih jos nisam izgubio povjerenje.
Ovaj komsic izgleda narcis pravi,naziv govori sam za sebe.... mene bi bilo stid biti dio ove koalicije.
Logičan nastavak razvoja bolesti. :-D
Ovo k'o prije DJL - Društvo jednog lica 😂
@Heep Govorim iz iskustva,radio sam u Hrvatskoj dugo i zato znam da su regularni i ako znaju da sam Bosnjak.Pogotovo Hrvatice,cure prva liga,raja,ljubaznost,strastvenost itd.Gotivili me samo tako.Malo su mi cudni hercegovacki hrvati,ni nalik ovima iz Hrvatske.
pa oni su bosanci
Malo od Hrvata,malo od Srba malo od Bosnjaka pa malo koaliranja sa onim koje sad pljutujete osiguracete vi sebi koju foteljicu iz cije blagajne ce te uzeti i pregradu iz ladice ko ste se i uradili pa kad ste vodjeli da ne moze bas to tako bjezi spasavaj se ko moze....vi ste za par mjeseci ucinili vise stete nego ovi lopovi za 25 god.Nema BiH nikakve veze sa vasim ciljevima a kamoli njen interes ili pobjeda...
haha koji levati
pa ljudi ovi prave cirkus