Komentari (270)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo djeluje malo skupo... Zar ne moze biti jeftinije? Ili se samo trazi zarada, a ne ljudskost!
Biznis je biznis :(
Moras kredit da podignes da odes na hadz.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zamisljam penzionera od 350 KM penzije koji je vjernik praktičar i imao bi želju da ode i obavi Hadž kako se osječa na tih nedostižnih dvanaesthiljadamaraka...
Ajde ba za hodanje oko kamena 12000 nadjite prvo boga u sebi pa onda mu kucu posjetite
Koga Allah sebi zovne, dat ce mu i pare!
😂😂😂
Ima li dobrovoljaca da iznajmimo autobus 😉
sta je to toliko skupo, jeftinije u dubai otic
Ljudi sve je poskupijelo šta se čudite
Tako je bilo i prije nekad. Nije mogao na Hadz ići KOKUZ. Nego samo onaj ko je bio bogat. Zato se i zvao HADZIJA.
Zašto je kod nas duplo skuplje ? Islamska zajednica u BiH krade pare godinama a sve fol "vjernici" ne znam zašto novinari ne pišu malo o IZ malverzacijama, tamo kad bi SIPA ušla imala bi pune ruke posla.
Iz Italia kosta 5000 maraka da covjek ode na hadz i objavi,preko islamske arapske zajednice. To je sramota za islamsku zajednicu u bosni.
Ja dvanest hiljada ne znam ni napisat.
Na halal način se ne mogu te pare zaradit u Bosni...
Kuca sauda i iz cjene vas doprinos genocidu u jemenu
Neka shvati kako ko hoce ali ne razumijm ni 12 ni 10 ni 8 hiljada… ok ima organizacija imaju vodici sve stoji, ali odes na internet i vidis za vrijeme hadza koliko kosta let i extra hotel.. i vidis da je 2 do 3 puta manje vec sto ove nase prepostene efendije prodaju mu_a za bubrege.. koga zezate, stvarno ko je mladji komunikativan ides solo mimo islamske zajednice i ko covjek ave obavis 3x jeftinije..
Pa ne bi da je Kaba na mjesecu, kakve su ovo lude cifre jbt