Komentari (221)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Selo gori a baba se ceslja
@mendoza hahaha, kakvi idioti su na vlasti.
Korona ebe a to se aida kupaj
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Sta drugo reci, cestitam na drskosti i kucnom odgoju. Cestitam roditeljima koji su te odgojili! Ako vec necete da radite ima armija mladih koja vene , pa dajte ostavke idite kopajte njive!
@gooUser1587499464 smijem se kladit da neko mladji sebi ne bi dozvolio ovo, pa ne varis da uzimas godisnji
i za ovu su Safet Zajko, Izet Nanic ...dali zivote, da ovakvim ljudima mir obezbjede...nije proble idi na godisnji imas pravo ali definitivno nemas etiku i moral i nisi za tog mjesta i daj ostavku
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sad ovo kao ima neke veze sa ratom?
U ovakvoj alarmantnoj situaciji je šefica Kriznog štaba otišla na godišnji. Sramota. Nenadic je apsolutno upravu i ima punu podršku o donošenju odluke vezane za godišnje odmore u ovim momentima.
Pa šta čekate? Najurite je sve sa noge na nogu!
Debela qrva kao i ona bisera
Ma ko sisa narod nisu ni zasluzili bolje kad glasaju za bandite. Narod koji glasa za SDA SDP HDZ NIP I SNSD vi ste krivi za ovo stanje I vi nemate pravo da se bunite glasaliste za bandite sada uzivajte.
Idi bolje nego da prepada narod. Mozda nadjes i nekog Korondziju
Vec je bila dva puta u toku pandemije na pdmoru izvan BiH. Ona i me treba nije ona epidemiolog. Nema insana da zna voditi ovaj krizni stab. Babe vračare kao I ona sto je.
Ahahaha a Nenafić naredio zdr radnicima nema odmora i da prekidju započete go a rintaju dan noć mjesecima
Neka je na odmoru!! Tamo je korisnija!
Svaka cast Nenadicu
BRAVO ZA NENADICA🍀
Svaka cast Nenadicu, a ova nije ni za sta
Nenadic donosi ispravne odluke🍀🍀
ODLICAN POTEZ NENADICA
I JA SAM IMAO ŠEFA!!!! KAD ZAGUSTI POBJEGNE DA GUZOVE HLADI !!!!! I OPET NAJBOLJI I NAJCJENJENIJI!!! PODOBAN A NESPOSOBAN!!! TAKVI NAM VLADAJU STOKO JEDNA!!! STA SE BUNITE????