Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne brinete vi o nasem zdravlju nego o svom dzepu . Jer ako se pocne uvoziti kako onda prodavati file po 16 km marvo jedna ??!!
Udruzenje preradara je lihvarsko udruzenke. Tesanjska mafija...gorivo, pelet, piletina..sve zbog njih je iznad prosjeka skupo za gradjane FBIH...isto su uradili i sa peletom..namjerno prave vjestacku nestasicu kako bi dobiki vecu cijenu mesa!
Dok ga doneseš kući,ono se usmrdilo.
Mesnica Bajra prodaje. Iza njihove mesnice sam našao kutije od piletine iz Turske. Rok trajanja godinu dana.
Aj ne laži.
Što si rovio po smeću?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dovodi se u pitanje tko kontrolira inspekciju? Da kontrola kontrolira kontrolu kao u Njemačkoj, vjerovatno bi mnogo manje bilo ovakvih problema.
Kazu sila je silovita ali nije dugovita, vremena se mjenjaju,doci ce revizije svugdje pa ce biti kuku pomagaj 😉
Zato smo propali, sve uvoze debili, umjesto da naše poljoprivrednike i stočare po guraju. U Jugi su bile zadruge za otkup svega od poljoprivrednika i stolara, a sada nesposobni političari truju građane radi lične dobiti i pljački na tenderima i korupcije, to treba kazniti
Ja za prvi maj izvadio iz zamrzivača batkove odledio i ispekao na roštilju i dobri bili, bitno je da se ne čuje.
Bolja i ta uvozna smrznuta nego ono smece madi tesanj
Nikad POHLEPNIJA GENERACIJA TRGOVACA,svi prodaju sve,i cjena jedna na rafi,na kasi druga,skuplja,moraš bit oprezan ko da prolaziš kroz minsko polje
Ne treba uopste te smeće od mesa kupovat a ostavit i vama vremena jedno godinu da doznate ko prodaje mrs u pm vi I vaša inspekcija pa nije narod lud uvezlo za prvi maj da narodu uvale smeće ne kupovati nikako to nebi uzeo kad bi samo krompir jeo pa nek ti koji su uvezli uzimaju sebi i familiji da im peče friško .
Ovi peradari postali gori od ovih sto prave pelet, nabiju cijenu i onda im svi krivi
Snizite cijene hrane jbem vam djecu?
Isti oni koji su od doniranih hurmi pravili rakiju
I ko prodaje?? Ne saznasmo opet ništa..
Da si rekao taj i taj se bavi uvozom smrznute piletine vjeruj mi tim istim firmama bi "opo"pazar za 80%
Prodaju Bakirovi turci inace nasi dobri prijatelji,sta je za kante nemoj bacat ima Bosna.
Pa ko?
Bingo. Godinama. Na deklaraciji pise da je meso iz Holandije, a prodaju kao svjeze u svojim mesnicama
bigo je samo tezga kao i ostali super marketi. Problem su tipa tulumovic i ostali koji imaju milion kila mesa dnevno(malo karikiram cifru) a nigdje klaonice. Sapiraju meso zaledzeno amonijakom da izgleda svjeze. Nije to boljska smao tulumovica nego svih vlelikih proizvodzaca, bolje receno amonijakperaca starog uvoznog zaledzenog mesa.