Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar je i portparol MUP -a USK, Siljdedic. Odazove se na svaki poziv. Svaka cast.
OVI NAJGORI SVE \"MUSLIMANI\".. DA NISU OVALS NOVINARI MALO PRISTRASNI
\"Za najbolje portparole koji rade u institucijama u Republici Srpskoj ...Ratko Kovačević, portparol Uprave za indirektno oporezivanje BiH..\" Kao da je ovo institucija samo za novinare RS ili su SIPA i Tuzilastvo BiH samo za novinare FBiH. No od \"Nezavisnih novina\" takva podjela nije iznenadjujuca...sam Kopanja je prije dva dana priznao da je Dodik pomogao svojevremeno stampanje prvog broja...kontinuitet vodje, dva entiteta, j..o drzavu...
Senaid Hasić portparol MUP-a ZE-DO Kantona je najbolji glasonogovornik neke institucije u BiH. Čovjek je prirodan pred kameram jer je toliko sranja saopštio da mu je sve normalno.:):):)